Silverrudder 2021: Hvilket jubilæum...vi talte med nogle af de stolte 'Finisher'

Related Articles: Følg deltagerne i Silverrudder, Silverrudder: Jubilæumsår blev også rekordernes år - Trimaran kæntret i Storebælt...

I weekenden var der, som tidligere omtalt her på Bådmagasinet,  Silverrudder for tiende gang – og jubilæumsåret skulle også vise sig at blive et helt specielt ét af slagsen.

Bådmagasinet var rundt på havnen i Svendborg lørdag formiddag, og talte med nogle glade - men også trætte og lettede sejlere, der alle kom godt i mål, og som nu kan bære den seje t-shirt med titlen 'Finisher'.

Rekord på rekord
Jubilæumsåret var også rekordernes år - en god blanding af optimal vindretning og styrke, strømretning, samt indsats fra deltagerne, resulterede nemlig i rekorder i samtlige klasser. 

Mange af sejlerne vi har talt med, har deltaget i Silverrudder mere end én gang - og der hersker bred enighed om at vende tilbage igen næste år. Imponerende hvad Morten Brands opfindelse for 10 år siden er vokset til.

Se video med interviews fra havnekanten her: (du møder: Jørgen Mohr Ernst - Lea Galsgaard - Cirkeline Katrine - Reto Huber - Lars Steen og Birger Scheufens, red.)

Video af: Karoline Engelund / Bådmagasinet.Kort nyt

Er DIF og DRs legende-kåring useriøs?

Kort nyt

På Værftsmuseet kan du bygge skibe i efterårsferien

SailGP

SailGP: Highlights fra den vildeste weekend 'ever'

★ Artikel

★ Kinesisk statsstøtte til World Sailing ?

Kort nyt

Finn 'Beton' modtager den største hæder i dansk sejlsport

★ Interview & Portræt

★ Hvor der er vilje er der (faktisk!) vej

Kort nyt

Raymarine - nu med mere skarphed og kontrol

Udvalgte artikler *