WOW: Vanvittig tæt afgørels i Sundby

Årets store WOW-stævne blev en gyser uden lige. 18 teams med glade sejlerkvinder kæmpede i friske vindforhold på vandet ud for Sundby Sejlforening, og det skulle vise sig at blive en meget tæt affære. 

De to store Sund-klubber Hellerup og Kongelig Dansk Yachtklub (ja, vi ved godt KDY er landsdækkende, red.) skulle vise sig at være en spids bedre, da det endelige regnskab skulle gøres op. 

Begge klubber sluttede af med udelukkende prikker i deres sidste fem sejladser - ja, Team Pelle P fra KDY formåede endda at vinde syv flights i streg, men en lidt tungere start på de 11 flights som blev sejlet kostede dem den samlede sejr, som Hellerup Highfliers løb med. 

Team Salt fra Aarhus ville da heller ikke holde sig tilbage med førstepladser. Seks af slagen sikrede dem en flot tredjeplads, og herefter kunne jublen på podiet bryde løs.

Endnu et super vellykket WOW-stævne i Sundby er overstået, hvor både et team fra Sverige og Tyskland havde fundet vej til kapsejlads og networking. Ganske imponernede hvad WOW-kvinderne har fået skabt inden for de seneste år.

Link til resultatlisten her, og nyd lige Champagne-festen på podiet her:

Se også stort fotogalleri af Frederik Sivertsen, på Women on Waters FB-side herKort nyt

Er DIF og DRs legende-kåring useriøs?

Kort nyt

På Værftsmuseet kan du bygge skibe i efterårsferien

SailGP

SailGP: Highlights fra den vildeste weekend 'ever'

★ Artikel

★ Kinesisk statsstøtte til World Sailing ?

Kort nyt

Finn 'Beton' modtager den største hæder i dansk sejlsport

★ Interview & Portræt

★ Hvor der er vilje er der (faktisk!) vej

Kort nyt

Raymarine - nu med mere skarphed og kontrol

Udvalgte artikler *