Emil Kjær klar til Congressional Cup - havde kommende konkurrent med om bord

Den unge og talentfulde Emil Kjær fra KDY vandt i weekenden Ficker Cup, der giver adgang til den prestigefyldte Congressional Cup, som sejles de kommende dage fra Long Beach Yacht Club, Californien.

Hjælp fra konkurrent
Emil Kjær og hans team har de seneste par år arbejdet målrettet med Match Race træningen, og til formålet hyret Joachim Aschenbrenner som coach - et samarbejde som i den grad nu bærer frugt.

For Joachim Aschenbrenner, der tidligere selv har deltaget i Congressional Cup, var med om bord hos Emil, da de vandt Ficker Cup, og nu skal de så mødes i Congressional Cup - som konkurrenter.

Som gast
Aschenbrenner kunne godt selv have deltaget som skipper i Cuppen, men havde flere invitationer i ærmet som gast, og valgte at deltage som så - Aschenbrenner sejler med om bord hos Sam Gilmour.

Med på deres hold vil også være et par gaster fra det Japanske SailGP team, som hoppede direkte om bord på en flyver, efter deres sejr i Saint Tropez.

I menneskehænder
Congressional Cup kan som sædvanlig præstere et super stærkt felt, så den danske debutant Emil Kjær kommer i menneskehænder, når han blandt andet skal møde, Taylor Canfield - Johnie Berntsson - Sam Gilmour (med Aschenbrenner, red.) og Eric Monnin, blot for lige at nævne 'et par af de hotte'

Vi følger naturligvis op de kommende dage, stay tuned...

skippers

Deltagerne i Congressional Cup, se billedet stort i galleriet.


GalleriKort nyt

Er DIF og DRs legende-kåring useriøs?

Kort nyt

På Værftsmuseet kan du bygge skibe i efterårsferien

SailGP

SailGP: Highlights fra den vildeste weekend 'ever'

★ Artikel

★ Kinesisk statsstøtte til World Sailing ?

Kort nyt

Finn 'Beton' modtager den største hæder i dansk sejlsport

★ Interview & Portræt

★ Hvor der er vilje er der (faktisk!) vej

Kort nyt

Raymarine - nu med mere skarphed og kontrol

Udvalgte artikler *