Hvem er Danmarks bedste sejler-team?

Der blev en gang for mange år siden sejlet 'Mestrenes Mestre', hvor 'et bådemedie' ;-) samlede de danske mestre til den endegyldige dyst om hvem der var bedt. Det var 'kun' på DM-plan.

Nu løfter X-Yachts og Sejlsportsligaen samme type stævne til et helt nyt niveau, og har samlet de danske stjernesejlere til en sejlerfest i Skovshoved 25. september. Hundredevis af OL, VM, EM og DM medaljer kæmper om titlen.

OL-stjernerne Jonas Warrer, Jacob Precht, Ida Marie, Marie, Lin og CP møder bl.a. tidligere OL-medaljetagere som Jonas Høgh Christensen, Jena & Katja, Martin Kirketerp og brødrene Jacob og Jørgen Bojsen Møller. Toppet op med masser af tidligere OL-deltagere, verdensmestre og andre stjerner, der har hentet stolte medaljer til Danmark, i årtier.  

18 besætninger stiller til start. Her i blandt Sten Mohr, Jens Christensen, Henrik Søderlund, Henriette Kock, Bouwe Bekking, Sejlsportsligaens mestre, Mads Christensen, Lars Nordbjærg, Peter Warrer + mange flere.

OL-speakerne Sus og Bo bliver stjernerne på land
DRs medrivende kommentatorer Susanne Salminen og Bo Hasseriis sidder på land og sikrer at publikum hele tiden har overblik over sejladsernes forløb.

Korte sejladser tæt på land
X-Yachts STAR MEETING foregår helt inde ved molekanten så publikum kan få en kæmpe oplevelse når stjernerne skal fighte mod hinanden i Sejlsportsligaens speedfleetrace-format.

Der sejles i Sejlsportsligaens J/70 sportsbåde med tre hektiske sejladser i timen. Første sejlads kl 10.00 – sidste omkring kl. 17.00.

Sæt kryds i kalenderen
Kom forbi til den ultimative fight og sejlerfest. Det vil være umuligt at sige hvem der vinder X-Yachts STAR MEETING titlen 2021. Deltagerne har alle så mange kapsejladser, sømil på logbogen og medaljer i skabet, at det vil være svært at spille på en sikker vinder.

For X-Yachts, Sejlsportsligaen og Skovshoved Sejlklub er målet en fejring af alt det sejlsporten kan - til vands og til lands. Ses vi den 25. september ?