Katastrofale vindforhold for flere stævner

Related Articles: VM: Staren vender tilbage til Kiel - læs dybdegående optaktsartikel

Et stort højtryk har placeret sig over Nord-tyskland og Syd-Danmark, hvilket har forårsaget tæt på vindstille de seneste tre dage. Hvilken katastrofe for et af verdens største sejlsports arrangementer Kieler-ugen, som netop blev skudt i gang søndag.

Der sejles jo i rigtig mange klasser, når først Kieler-ugen går igang, så det er ikke kun nedenstående omtalte sejlere det er gået ud over - her fra redaktionen sender vi de mange ventende sejlere en tanke.

Dansk vinder i OK
Således fik OK-jollerne kun sejlet én enkelt dag, hvor de fik tre sejladser i hus. De kårede deres vinder i går, og her var danske Bo Pedersen hurtigst ud af startboksen, og vandt det traditionsrige stævne, med serien 1-1-2, ét sølle point foran tyskeren André Budzien som lavede 2-2-1.

Sejren i Kiel sikrer Bo Pedersen en solid føring på OK-jollernes Euro serie, hvor Bo - efter tre stævner, nu fører med hele 113 point ned til Mogens Johansen.

Star VM ingen sejladser
Her på sitet kunne du i søndags læse en længere optaktsartikel til det prestigefyldte Star VM - men men men, de stakkels sejlere har ikke fået sejlet én eneste sejlads her onsdag morgen. 11 danske teams har taget turen til Kiel. Lad os håbe på mere vind de kommende dage.

Nord Stream Race
De fem Club Swan 50 som skulle have været afsted fra Kiel i mandags, måtte naturligvis også pænt vente på vind. Den kom ikke, så man valgte at starte dem tirsdag, hvor bådene så - for motor, var sejlet op ud for Langeland - for så at starte dem der. Kl. 3:30 - natten til onsdag, er bådene ankommet til Skovshoved. Den danske besætning med Peter og Jonas Warrer er noteret som nummer to, efter den Finske båd. Et super resultat for det danske team, som ønsker revanche fra sidste gang.


Galleri