Frostboksen vil Danmark rundt offshore - vil du med?

Efter Frostboxens tur sidste efterår, rundt om Danmark på indersiden, har besætningen mod på mere. Nemlig Danmark rundt offshore, nu er det på tide at få Jylland med - Frostboxen vil derfor udfordre KDYs´ Danmark rundt offshore rekord.

Chancen for at Frostboxen kan slå VO60 Nokias´ gamle rekord med 9,7 knob i snit, er nok meget lidt sandsynligt. Det ændre dog ikke ved, at de vil gøre alt, for at sætte den bedst mulige tid, og i en nyhed sendt til pressen mandag aften, lyder det:

Da vi ikke jagter varmt vejr og lyse nætter men derimod vind så vi kan sætte den bedst mulige tid og få nogle plane ture, hvor vi kan udfordre os selv og båden, vil Frostboxen starte lørdag d. 16-10 (første lørdag i efterårsferien). Vi vil starte enten øst eller vest for Kielerkanalen. I ugen op til bestemmer vi omsejlings-retningen.

Hvis andre både tænker at det kunne være en fed udfordring, så vil vi hermed invitere jer med til en hyggelig og hård ’gentleman’ kapsejlads.

Vores ide er meget simpel:

• Vi sejler efter KDYs´bestemmelser for DRO Klasse R
• Hver båd har selv ansvaret for at blive godkendt af KDY
• Vi overholder selvfølelig søfartsreglerne også i forhold til trafikseparering og beskyttede områder hvor der ikke må lystsejles o.s.v.
• Respit beregning vil blive udregnet efter DH reglen, tænker at vi muligvis starter på omvendt respit, så første båd i mål har vundet.
• Udover startgebyret på 1200 kr. til KDY. Skal hver båd komme med en flaske Captan Morgan og vinderen får alle flasker ;-)
• Eventuelle protester vil blive afgjort imellem parterne på Den Røde Pimpernel i Kerteminde ved først kommende lejlighed ;-)

Hvis det har interesse, så kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. (mail, red.) gerne så hurtigt som muligt, så vi kan lave et fedt arrangement sammen, der hylder sejlsporten.


Galleri


Udvalgte artikler *