DM H-båd: Stærk slutspurt sikrer Claus Høj Jensen titlen

Efter at have været presset mere end normalt gennem DM-stævnet af den tyske båd med Holger Köhne som skipper, lykkedes det de sejrsvandte drenge om bord på 'Good speed' med skipper Claus Høj Jensen at vinde endnu en DM titel.

Vi skulle hen til de sidste tre ud af 11 sejladser før afgørelsen fandt sted. Her præsterede Claus Høj Jensen en ægte mesterskabs-serie, med en 1-2-2, mens hans tætteste konkurrent måtte tage til takke med 6-7-8, hele 16 point mere end Høj Jensen. 

DM er afviklet over de seneste tre dage i farvandet ud for Onsevig på Nordvestlolland, og blev med 11. tællende sejladser. Lørdagen bød på vindstyrke på mellem 8-12 m/s, der var en del havarier og mand overbord - men alt er forløbet sikkert, forlyder det i en pressemeddelelse fra stævnet.

Claus høj Jensen og team vandt som tidligere nævnt. På andenpladsen kom den tyske båd GER 1010 ført af Holger Kohne med Jan Khone og Sven Ulrich, på tredjepladsen og dermed sølvvinder ved mesterskabet er Claus Hovgaard fra vejle med gasterne Jacob Hald og Palle Koch, på fjerdepladsen og dermed bronze vinder er det Anders Bertelsen sammen med Christian Schulz, Betina Jepsen og Anders Lamberg alle fra Århus.

Claus udtaler ”det har været et af de sværeste DM jeg været med til, der har været mange op og nedture, vi har haft det svært de første dage, men her på den sidste dag, kunne vi mærke at det var dagen der passede os rigtig godt og der er ikke så dårligt at møde topformen på den sidste dag når vi ligger tæt, det her er virkelig en drøm, 12 gang det er bare fantastisk."

28 H-både havde fundet vej til Onsevig hvor den stabile vind i Langelandsbæltet skabte mange tætte sejladser.OL

Rindom kan holde hviledag i gult

Kapsejlads

Grade One Drage stævne til Dragør

Kort nyt

Syddjurs vandfestival nærmer sig

OL

Ups and down for Rindom

OL

Lærke Buhl-Hansen med helt fremme

SailGP

Fuld fokus på Aarhus - se highlights fra Plymouth

Udvalgte artikler *