Finn: Historisk Gold Cup starter i dag

60 Finnjolle-sejlere fra 33 nationer, begynder med måling i dag den 5. maj - og med 10 sejladser, startende fra 8. - 12. maj i Porto, Portugal

Det er en historisk Gold Cup som starter i dag. Som det ser ud lige nu, så vil Finnjolle ikke længere være at finde på programmet efter Tokyo 2020, og selv om mange kæmper for at få Finnjollen tilbage på OL programmet, så kommer det nok ikke til at ske. Er du muskuløs top-trænet atlet på 85+ kg. så vil OL i fremtiden være et overstået kapitel, hvis du er sejler. 

Viser Giles sin styrke?
Ved det netop overstået EM i Portugal, der oplevede vi faktisk også en sjælden ting - Giles Scott blev kun nummer to! OL guldvinderen fra Rio har for vane at nappe guldet når han sætter sig til rette i en Finnjolle, men mere end et år i America's Cup sammenhæng, hvor han stod skulder ved skulder med Sir Ben Ainslie, har nok kostet lidt på 'bold-øjet' - men lur mig, herfra tør vi godt spå, at Giles - med fokus på OL i Tokyo, viser hvem der napper den sidste Gold Cup titel inden et OL - meen, vi satser. Den forsvarende Gold Cup vinder tilbage fra 2019 Josh Junior, og EM vinderen fra Vialmoura Zhombor Berecz, vil helt sikkert også lege med om titlen. 

Se opaktksvideo: