Rindom vinder i suveræn stil - se interview

Related Articles: ILCA: Eminent start af Rindom - se video

Når man vinder et stævne få måneder før OL, besat med hele verdenseliten – før sidste sejlads, så kan det simpelthen ikke gøres bedre, basta.

Anne-Marie Rindom vandt lørdag udtagelsesstævnet i Portugal i så suveræn stil, at hun ikke behøvede at sejle sidste sejlads. Med hele 39 point (!) ned til nummer to, så satte Rindom en tyk streg under hendes form, som må siges at toppe, og i ganske krævende forhold.

Rindom må gå som en kanonkugle. Det har nemlig været skiftende forhold i Portugal, fra mellemluft til meget luft, fladt vand til bølger, og Rindoms allround styrke har vist sit værd.

Anne-Marie førte fra dag ét, og med hele seks førstepladser i serien på 12, hvoraf Rindom jo altså kun sejlede de 11, så satte Rindom sine konkurrenter på plads i en grad som sjældent set.

En total dominans og imponerende indsats som ikke kan undgå at gøre Rindom til en af de absolutte topfavoritter ved OL i Tokyo om tre måneder, og til dr.dk udtaler Rindom lørdag aften: 

- Det er en vildt god følelse at vinde stævnet, og samtidig være så dominerende hele ugen. Det mentale spil er så vigtigt op til OL, så det at man får overtaget psykisk betyder sindssygt meget i den sidste fase. Det var vores plan at vise, at vi er dominerende inden OL, med alt det pres, der er på.

Munch flot med
Anna Munch fra Kaløvig klarede sig fremragende gennem stævnet som talte hele 89 deltagere. Munch klarede cuttet til guldfleeten, og sluttede på en flot 16. plads i det stærke felt, hvor hele verdenseliten var samlet. Nummer ét på verdensranglisten Emma Plasschaert sluttede som nummer seks. Det var kun OL guldvinderen fra Rio 2016 Marit Bouwmeester som ikke var med i Portugal. Bouwmeester døjer lige for tiden med en skade.

Se videoklip fra Portugal, og interview (på engelst, red.) med Anne-Marie Rindom.

Link til den samlede resultatliste herKapsejlads

Tyskland vil ind på offshore scenen

Kapsejlads

X Yachts Gold Cup: Stadig plads

Kapsejlads

ORC EM: Aschenbrenner forsøger at forsvare titlen

Udvalgte artikler *