Live fra Lanzarote - god mulighed for danske medaljer

Det eneste stævne som OL-sejlerne har mulighed for at lave en ’generalprøve’ i, slutter med Medal Race i dag, og det kunne godt blive til danske medaljer.

Således ligger 49eren med Warrer/Precht lunt i svinget som to’er. Godt nok missede de med stor sandsynlighed muligheden for at deltage i kampen om guldet, da de i torsdagens sejladser ’kom galt af sted’ – med en 10-15-Disk - føjede de lige præcis så mange point til samlingen, at guldet er stukket, men holder de niveau fra gennemsnittet af ugens sejladser, så kunne sølvet godt sejles hjem.

Ligeledes har vi 49erFX pigerne fra Aarhus, Ida & Marie med fremme på en samlet fjerdeplads, men med kun tre point til podiets nederste trin…på deres FB-side fortæller de: 

Vi ligger samlet nummer fire med tre point til tredjepladsen og 8 point til andenpladsen. I morgen skal vi have én sejlads i guldfeltet (top 25) og derefter dyster top ti om medaljerne i finalesejladsen. I finalen gælder hver placering dobbelt, dvs. en førsteplads = to point, en andenplads = 4 point osv. Den med samlet færreste point over alle seks dage vinder. Vi skal kæmpe for hver en meter. Det er så fedt at sejle kapsejlads igen. Hårdt, men fedt. Dette stævne er pt. det eneste store officielle stævne, vi kommer til at deltage i før OL, det er derfor en meget vigtigt forberedelse for os.


Noget af en serie
Den danske Nacra17 med Lin & CP har sejlet et stævne hvor de har passet godt på CP, der fornuftigt nok ikke vil risikere at en gamme skade skal bryde op. Det har bestemt været ups-and-downs og en besynderlig serie, når vi ser på resultatlisten. Med to DNF, en BlackFlag, en DNC og en DSQ, så er det egentlig ganske imponerende at teamet ligger i top 10.

Se med Live fra kl. 13:30 hvor dagens Medal Races sejles.  


Udvalgte artikler *

Ny båd til sommer?

Sejlerdrømme på tilbud