Imponerende Silverrudder - udsolgt på få timer

Arrangørerne bag Silverrudder kunne efter få timer tænde den røde lampe, og melde alt udsolgt. 450 startnumre var booket.

Et hurtigt overblik – Tyskerne sætter sig endnu en gang tungt på deltagerlisten. Med ca. 65% af deltagerne udgør de 2/3-dele, mens de danske sejlere er pænt repræsenteret med 25%.

Imponerende 320 af de tilmeldte er gengangere – hvilket altså betyder, at i omegnen af 130 er nye deltagere, hvilket er rigtig flot. Lidt malurt i bærgeret, kun 0,66% er kvinder, hvilket betyder at 3 kvinder stiller til start. De får travlt på dansegulvet til festen.

X-Yachts med flest
Et hurtigt overblik blandt de tilmeldte bådtyper: X-Yachts er igen det bådværft som bliver repræsenteret af flest startende med 62 både, mens den til formålet velegnede Seascape, vil blive repræsenteret af 36 både. De to mærker udgør altså over ¼-del af det samlede felt.

Ren nostalgi
Med 10 år i streg på skamlen ved DM, der luner det den gamle redaktør helt specielt at se X-79’eren som genopstået Singlehand båd. Hele 11 X-79ere vil være at finde på startlinjen i eget løb. Det kan måske hænge sammen med den flotte gestus værftet bag successen har tilført sejladsen. En knald rød spiler (se Galleri, red.) er udlovet til hurtigste X-79’er rundt om Fyn.  

Selvom der meldes om udsolgt - så skal arrangørerne lige i gang med at tjekke for dobbeltbookinger, og erfaringsmæssigt falder også nogle fra, så går du rundt og ærgrer dig, over du ikke lige nåede med, så smid en tilmelding afsted - der bliver helt sikkert taget fra ventelisten. 

Hurtigt overview
Den maritime branches edb-ekvilibrist, Henrik V. Jørgensen fra X4Box har udfærdiget nedenstående statistik, som skaber det eminente overblik.

silverrudder


GalleriKort nyt

Yanmar udfører højtrykstankning med brint  

Kort nyt

KDY modtager kæmpe donation til nyt ‘Sejlsportshus’

Kapsejlads

World Match Racing Tour: Finalen udsat grundet pandemien!

Kapsejlads

Danmark Rundt: Frostboksen & Team fik en på opleveren

Kort nyt

Dame Award: Sailserver nomineret til eftertragtet pris

Kort nyt

Sidste udkald: For børn på fregatten Jylland 

★ Artikel

★ Maserati 150S: Født på vandet

Produktnyt

Oscar – anti-kollisions udstyr hædret ved indtog på det...

Udvalgte artikler *