Corona-venlig Palby Fyn Cup 2021

Mon ikke vi alle trænger til at komme på vandet, møde sejlervennerne fra hele Danmark og igen mærke rusen ved at vinde en meter med det rigtige trim. Derfor har vi sat alle sejl ind på at lave en kapsejlads rundt om Fyn i en corona-venlig udgave af Palby Fyn Cup 2021. Sådan starter en pressemeddelelse vi har modtaget fra arrangørerne af Palby Fyn Cup, der fortsætter:

Selve sejladsen regner vi med at kunne gennemføre under helt normale forhold, der kan måske blive tale om mindre starter, da der ikke må være så mange både til start ad gangen, men så laver vi bare flere af dem.

Landarrangementet bliver dog lidt anderledes - skippermødet afholdes online eller evt. med kun 1 deltager pr. båd på havnen. Morgenmaden portionsanrettes og udleveres som takeaway til bådene, salgsboderne på havnen bliver i et mindre set-up end det plejer at være.

Det er på nuværende tidspunkt kun gisninger, vi følger udviklingen og er fleksible mht. landarrangementet lige indtil det sidste. Alle ved jo at corona-situationen ændrer sig konstant, nærmest fra dag til dag.

I skrivende stund er der 116 tilmeldte både til Palby Fyn Cup i år, det er næsten dobbelt så mange som der plejer at være tilmeldt på dette tidspunkt af året. Det vidner om at sejlerne higer efter at komme på vandet til årets største danske kapsejlads rundt om Fyn. Vi glæder os til at give sejlerne en fantastisk oplevelse igen i år efter at måtte aflyse sejladsen i 2020 pga. corona

Fakta om Palby Fyn Cup
• Palby Fyn Cup arrangeres af Bogense Sejlklub i samarbejde med sejladsens hovedsponsor Palby Marine.
• Sejladsen finder i år sted den fra 28. til 30. maj.
• Palby Fyn Cup er Danmarks største kapsejlads med flere hundrede både.
• Banen er rundt om Fyn med en længde på omkring 138 sømil. Der er start og mål i Bogense.
• Alle kan deltage - også dem, der kun vil sejle med for sjov, da der også arrangeres løb for tursejlere, som vil prøve turen uden at sejle kapsejlads.
• Læs mere på Palby Fyn Cups hjemmeside her.World Sailing

Faktacheck påviser usandheder: Natorp kommenterer

Kapsejlads

Forårsklassikeren Hyéres aflyst endnu en gang!

America's Cup

Restriktionerne løftes - America's Cup starter natten til...

★ Artikel

★ To kvinder skabte rædsel på havet

Kapsejlads

Ny Vegvisir Race værtsby: En Konge værdig

Kapsejlads

X-Yachts Gold Cup udsættes til august!

Udvalgte artikler *


Produktnyt