DH-DM: Tilmeldingen åbner medio marts

Related Articles: DH-DM vender stærkt tilbage - 2021 dato fastlagt, DH-DM: Svært at ønske sig bedre forhold

Det populære DM for kølbåde efter DH-reglen er tilbage. Stævnet er planlagt til at blive afviklet fra den 10. - 12. september - i Juelsminde.

Sportsåret 2020 har på alle måder været stærkt præget af corona. Efter en trist men nødvendig aflysning af DH-DM 2020 er optimismen for et succesfuldt DH-DM 2021 i efteråret stor.

Vi trænger til vind i sejlene, vand under kølen og spændende kapsejladser for Danmarks DH-kølbåde. Derfor er det en stor fornøjelse for de arrangerende klubber Juelsminde, Snaptun og Horsens at kunne offentliggøre åbningstidspunktet for tilmeldingen til DM-DM 2021 til søndag d. 14. marts 2021 kl. 19.00.

Loft på tilmeldinger
Loftet for tilmeldinger er sat til 60 både i 2021. Det anbefales at være klar på tasterne for at sikre en plads til årets brag af et Danmarksmesterskab. Arrangørerne gør alt for at gentage succesen fra 2019 og samtidig afvikle stævnet i trygge rammer under gældende corona-restriktioner til september 2021.

Eventleder Tue S. Andersen udtaler: ”Det er vores klare formodning, at det vil kunne lade sig gøre at afholde et fantastisk DH-DM for kølbåde til september 2021 under de på det tidspunkt gældende Corona-restriktioner. Vi forholder os løbende til udviklingen og følger myndighedernes krav og anbefalinger til afholdelse af arrangementer som dette. Det skal være trygt for alle at få saltvand i håret og nervepirrende kapsejlads ind under huden. Vi vil gøre vores ypperste for at det lykkes til glæde for både deltagere, frivillige og sponsorer.”World Sailing

Faktacheck påviser usandheder: Natorp kommenterer

Kapsejlads

Forårsklassikeren Hyéres aflyst endnu en gang!

America's Cup

Restriktionerne løftes - America's Cup starter natten til...

★ Artikel

★ To kvinder skabte rædsel på havet

Kapsejlads

Ny Vegvisir Race værtsby: En Konge værdig

Kapsejlads

X-Yachts Gold Cup udsættes til august!

Udvalgte artikler *


Produktnyt