EM Laser/Radial: Hele 8 danske sejlere klar til start

Når EM for lasersejlere skydes i gang i dag, er det med hele otte danske sejlere med fra start, heriblandt den forsvarende europa- og verdensmester Anne-Marie Rindom. Stævnet bliver afviklet i Gdansk, Polen, fra den 8.-13. oktober.

Da stort set alle internationale stævner har været aflyst i år på grund af Covid-19 pandemien, er lysten til at sejle og konkurrere på topplan naturligvis enorm. Stævnet danner samtidig grundlag for vigtig forberedelse frem mod sommerens OL i Tokyo, for netop Anne-Marie Rindom, der dog stadig er påvirket af en diskusprolaps i nakken, hun pådrog sig i august.

”Vi ved ikke, hvor mange stævner der kommer frem mod OL næste år, så EM skal bruges til at indøve nogle rutiner mellem mig og min træner, Piotr. Bare det at skulle sejle et stort stævne igen og præstere under pres er gode erfaringer, vi kan gøre os frem mod OL næste år,” udtaler Anne-Marie Rindom.

Til trods for, at hun endnu ikke er sin diskusprolaps i nakken helt kvit, lykkedes det ganske imponerende alligevel Rindom at vinde den prestigefyldte Kieleruge i september, hvor mange af de internationale topsejlere også deltog.

Under EM har Rindom følgeskab af de to yngre sejlere Anna Munch og Michala Norsell, der begge har gode muligheder for at blande sig i top25. Forud for stævnet har de tre sammen været nede og træne i Gdansk og kender derfor forholdene godt.

Følg EM i Gdansk her

Kilde: Dansk SejlunionSeneste nyheder

Citat...'Vi har fart på hele vinteren'

Bådmotorer i Sverige forsvinder i store mængder

Finn: Mandeparkering i Egå

Kort Nyt

Citat...'Vi har fart på hele vinteren'

Motor

Bådmotorer i Sverige forsvinder i store mængder

Kapsejlads

Finn: Mandeparkering i Egå

★ Gør det selv

★ Autopiloten: Den elektroniske rorsmand er vokset med opgaven

Branchenyt

Vækst skaber drømmejobs i bådbranchen

America's Cup

Americas Cup: Surt show for tilskuerne - og New Zealand

Kort Nyt

Eksplosiv stigning i smitte blandt sejlerne fra Uge-42...

★ Interview & Portræt

★ Med mor ved roret

Udvalgte artikler *


Produktnyt