Feberredning af KAS - J/70erne sejler i weekenden

FOR FANDEN DA! Det var overskriften i den mail KAS klubben fik fra de frustrerede J/70-besætninger, der skulle have sejlet DM i Aarhus i den kommende weekend.

Nu blev det stævne heller ikke til noget! Kan klubben ikke gøre et eller andet, så vi alligevel kan komme på vandet og sejle væddeløb? Ellers begynder vi til badminton, lød det hulkende i udgangsbønnen i en ret opgivende mail.

Heldigvis har vi i KAS et forudseende Kapsejladsudvalg som nok havde lugtet at der var en aflysning på vej. Derfor kunne vi blot 20 minutter efter udmeldingen annoncere Copenhagen Champs 2020. Kapsejladsudvalget vurderede at hvis blot man gjorde skippermødet digitalt, og bådene mådes på vandet, så kunne man sagtens invitere ti både, have en håndfuld officials og stadig holde forsamlingen under 50, udtaler formand for udvalget Charlotte Andersen.

Men havde folk alligevel lyst til et stævne, eller var de så skuffede at bådene var pakket ned for i år? Det var det store spårgsmål. Ingenlunde viste det sig. I løbet af 10 timer var alle pladserne solgte og KAS får besøg helt fra Sønderjylland.

Nu er forberedelserne i gang og vi glæder os til at byde velkommen til ti meget sultne besætninger. Der har været fuld opbakning og mange roser til vores lille stævne, hvilket understreger det fine samarbejde og gode miljø der er for J/70'erne omkring københavner klubberne.

Man kan ikke følge sejladserne på streaming og vi har heller ikke livedækning via web-tv med hurtigtalende sejlsportseksperter. Vi prøver dog at lægge resultaterne på hjemmeside og facebook så hurtigt dette lader sig gøre - og mon ikke også du kan læse en lille fin beretning når det hele er overstået?

Og så glæder vi os ellers bare til at se 40 glade sejlere den 3. og 4. oktober.Seneste nyheder
Kort nyt

Solosejler reddet efter otte timer i havet

Vendée Globe

Den afgørende fase

America's Cup

Sir Ben og Ineos gjorde rent bord - gense nattens imponerende...

Kapsejlads

Jules Verne Trophy: Team Gitana afbryder rekord forsøg...

Kort nyt

EYotY 2021: Vi vænner os aldrig til det

★ Interview & Portræt

★ Rand Boats: 'Vi designer hver model til et formål'

America's Cup

Amputeret AC-program denne weekend

Bådudstillinger

Boot Düsseldorf aflyses - flyttes til 2022

Kort nyt

Jules Verne: Team Gitana på sporet til verdensrekord

Udvalgte artikler *