Team Rockwool udsætter weekendens talent-camp i Århus

I lyset af den seneste udvikling i COVID-19 i Århus-regionen har Team ROCKWOOL Racing valgt at udsætte deres #ROCKTheBoat Academy, som skulle have været afholdt i Århus havn i den kommende weekend (15. og 16. august, red.)

Med det stigende antal COVID-19-tilfælde i byen og de lokale myndigheders skærpede foranstaltninger har Team ROCKWOOL Racing og folkene bag besluttet at udskyde weekendens talent-camp i Aarhus til den 12. - 13. september 2020.

Rorsmand Nicolai Sehested og resten af holdet er selvfølgelig kede af udsættelsen, men understreger, at sikkerheden for alle akademiets deltagere, Team ROCKWOOL Racing-atleterne, ROCKWOOL-personale samt deres familier er første prioritet.

”En af de første lektioner, man lærer som professionel sejler, er, at sikkerhed er absolut vigtigst. Uanset om du sejler verden rundt eller konkurrere mod verdens bedste atleter i SailGP med hastigheder op mod 100 km/t, er det dit ansvar at passe på dem omkring dig – ikke mindst i tider, som dem vi oplever lige nu,” siger Nicolai Sehested.

Han håber, at alle de tilmeldte har mulighed for at deltage i september. Med udsættelsen har Team ROCKWOOL Racing desuden fået mulighed for at oprette et antal nye pladser, så der er mulighed for, at flere unge sejlere kan få en uforglemmelig weekend på vandet

Senere i dag torsdag tager Sejlsportsligaen beslutning om de vælger at afvikle 1. div. i Aarhus kommende weekend.Seneste nyheder
Kort Nyt

Gode tips og råd, når båden skal på land

★ Test af motorbåd

★ Smartliner Fisher 23 - Designet til lystfiskeren

Kapsejlads

Sejlerlandsholdet klar til EM i 49er - 49erFX og Nacra - men...

Bådudstillinger

Vi ses på BoatShow.fr

Kort Nyt

Jules Verne trofæet: Hvem kommer under 40 døgn? Se video

Kort Nyt

Dansk Søredningsselskab: Station nummer 12 hejser flaget

Kapsejlads

Nyt ambitiøst 49er team går efter OL 2024

Surf

Udsat Waterz stævne afvikles start oktober

Kort Nyt

Tyske sejlere angrebet af pirater nær Spanien

★ Test af sejlbåde

★ Arkivet: Luffe 58 - Trimmes med knapper

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Mercury lancerer fabriksrenoveret motor

Ny udgave af den elektriske båd Eelex 8000

Mercury med nyt "Smart Tow"