DH-DM vender stærkt tilbage - 2021 dato fastlagt

Ovenpå den helt naturlige og nødvendige aflysning af DH-DM 2020, har arrangørerne lagt skuffelsen bag sig og melder klart skib til 2021. Sæt allerede kryds i din kalender nu, DH-DM afvikles i Juelsminde den 9. – 12. september 2021.

Styregruppen for DH-DM bestående af medlemmer fra Juelsminde, Snaptun og Horsens Sejlklubber måtte i foråret sande, at det på grund af Corona-situationen ikke var muligt at afvikle DH-DM i 2020. Det har heldigvis ikke fået arrangørerne til at miste lysten til at arrangere stævnet, nærmere tværtimod. Eventleder Tue Andersen fra Snaptun Sejlklub udtaler: ”Vi havde glædet os helt vildt til at følge op på succesen fra 2019, og havde en masse ideer til, hvordan vi kunne optimere afviklingen i 2020. Det var derfor selvfølgelig et stort tilbageslag, at vi måtte aflyse, men vi arbejder videre og kommer endnu stærkere tilbage i 2021”, siger eventlederen, der udover at være arrangør også er aktiv skipper i Grand Soleil 43 FeOs fra Snaptun.

Arrangørerne bag DH-DM er de østjyske sejlklubber Horsens, Snaptun og Juelsminde, og samarbejdet fungerer fortsat rigtig fint siger eventlederen. ”Samarbejdet har fundet ind i en rigtig god gænge. Vi ved hvor vi har hinanden og opgavefordelingen er klar for alle. Samtidig oplever vi en stor opbakning fra sejlunionen og ikke mindst sejlerne, som giver os det moralske rygstød til at give den en ekstra skalle” fortsætter Tue S. Andersen.

Styregruppen har valgt at afvikle 2021-udgaven i september måned, og det er der flere grunde til siger eventlederen: ”Selv om vi er tidligt ude, er der allerede nu fastlagt en del aktiviteter i august/september 2021, både lokalt i Juelsminde og i Sejlerdanmark. Vi føler os overbeviste om, at vi ved den valgte dato giver flest mulige mulighed for at deltage, og vi glæder os til at byde dem velkommen i Juelsminde” fortsætter Tue Andersen.

Arrangørerne har sat et loft på 60 deltagende både og forventer, at der bliver rift om pladserne. Tue Andersen oplyser, at loftet er lavet efter samråd med Juelsminde Havn og skal sikre, at alle får en god oplevelse. Tue Andersen tilføjer: ”Det har altid været udgangspunktet, at DH-DM skal have sejlerne i centrum. De må gerne føle, at de bliver lidt forkælede, og for at vi kan fastholde den følelse, skal vi have både plads og overskud til at give stævnet det strejf af eksklusivitet, som vi kan se at sejlerne sætter pris på”.

Eventlederen afslutter med at oplyse, at tilmeldingen forventes åbnet i starten af det nye år.

start

Følg med på stævnehjemmesiden, samt på facebook, hvor der løbende kommer ny information om stævnet. Foto: Peter Brøgger★ Test af sejlbåde

★ J/80 Versus Melges 24

Kort Nyt

Kom med om bord på en Swan 98 - se video

★ Interview & Portræt

★ Interview, Ib Kunøe: Om bord hos Mr. X-Yachts

Motor

Princess Yacht X95 på vandet

Bådudstillinger

Copenhagen Boat Show 2020 aflyses - vender stærkt tilbage næste...

Sejlsportsliga

Sejlsportsligaen starter sæson nu!

★ Test af sejlbåde

★ Utzon Spidsgatter: Nuttede ”Snuller” - en præmiesluger

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Princess Yacht X95 på vandet

Fairline Yachts solgt til RiverRock

Stor interesse for kabinebåde

Ny motorbåd er en genfødsel af klassiker