Columbus Marine 2Star i ægte sejlervejr

Lørdag kunne man igen opleve kapsejlende både i Lillebælt, da første afdeling af Columbus Marine 2Star blev afviklet fra Middelfart i op til frisk vind – ægte sejlervejr. Columbus 2Star serien består af tre separate en-dags sejladser over sæsonen.

Herligt sejlervejr
Hele 30 både var klar til start, som foregik efter respit, og færdighederne ud i spiler-sejlads blev sat på prøve, da skæringen mod Bogø ikke var skarpere end spileren kunne bæres. Med øen om bagbord, stod den på et frisk kryds i tiltagende vind mod Brandsø, som blev rundet styrbord, inden det gik tilbage mod Middelfart.

Stærkt felt
Blandt de deltagende både var der mange som bejlede til Line Honours og pokalen, blandt disse en Match 41, Match 31, Dynamic 35, X-37, Centerline 40, JPK 10,30, FE28R - men de to første både over målstregen var to Ylvaèr. Leif Pehrson og Jan Madsen om bord på ”Den Røde Løber” - som overalt vinder, mens Bo Lindegaard med datteren Lærke sluttede to'er. 

Turløb - med far/datter titel
Udover pokalen, ja så blev der som en lille uofficiel sejlads i sejladsen, også dystet om en titel på tværs af løbende, mellem far/datter besætningerne. Her løb Bo Lindegaard og datter med deres Ylva DEN35 ”Orkanen” med titlen.

Resultaterne kan ses på www.2starcup.dkSeneste nyheder
America's Cup

Prada Cup i gang: Sir Ben rejser sig fra asken

Vendée Globe

Boris Herrmann på podiet?

America's Cup

Prada Cup Live: Hvem skal udfordre Team NZL i America Cup?

Kort nyt

Ro-konkurrencen Talisker Whisky Atlantic Challenge: Ny...

Motor

To nye fra Sealine programmet i 2021

Kapsejlads

Vegvisir ude af Guldborgsund - ny værtsby på vej

Kapsejlads

VM H-båd: Struer sejlklub sikrer med corona taskforce

Udvalgte artikler *