Zoom8 stævne arrangeret og afholdt på rekord tid

Ja det lyder vanvittigt at det kan lade sig gøre - men ikke desto mindre lykkes det for Skive Sejlklub på rekordtid, at arrangere et Zoom stævne med 12 sejladser over to dage, og med hele 20 sejlere fra Danmark.

Ganske imponerende, når man tager i betragtning at det kun var lidt over en uge siden Skive Sejlklub tog bolden, og gav accept på at de gerne ville arrangere et stævne. Herefter gik det stærkt.

Arrangeret på rekord tid
Fredag eftermiddag, for lidt over en uge siden, havde vi de første 18 sejlere tilmeldt, og herefter begyndte man at lede efter hjælpere.

Med hjælp fra Kalø Vig, Gråsten, Thurø, Bandholm og Skive Sejlklub fik vi samlet de nødvendige folk så alt foregik efter reglerne.

Jeg har asfalteret mens jeg kørte – og endda med høj fart, udtaler formand for Skive Sejlklub Ole Moth Madsen

Der har været dialog med Corona-hotline, politi, kommune og overnatningssteder. Men viste stor velvilje og alle havde den rigtige indstilling og vilje, til at det hele faktisk lykkedes.

I Skive Sejlklub er de naturligvis stolte over stævnet og endnu engang viser sejlklubben, at de kan arrangere stævner – også med kort varsel, og ser frem til Grand Prix 2021 der lige præcis starter i Skive.

zoom 2

Hele 12 sejladser fik 20 Zoom sejlere gennemført sidste weekend.