100 mil i Fjorden gennemføres

Related Articles: '100 mil i Fjorden' forventer flere deltagere, ’100 mil i Fjorden’ for single- og doublehand, Flot tilslutning til '100 mil på fjorden'

I disse så svære Corona-tider for sejlerfolket i Danmark – ja vel for store dele af verden – er det opløftende, at Struer Sejlklub trods alt har besluttet at gennemføre distancesejladsen 100 mil i Fjorden den 19, – 20. juni 2020.

Med de restriktioner som Dansk Sejlunion har indført for afviklingen af kapsejladser, kan det kun lade sig gøre at udføre starter - felter med max 10 sejlere på startlinien, hvilket passer godt til konceptet for 100 mil i Fjorden. Skulle de enkelte starter blive større, opdeles de i flere starter med min. 15 minutters interval.

Struer sejlklub vurderer, at det vigtigste ved arrangementet er at den gennemføres – det er i forvejen småt med kapsejladser for tiden – hvorfor selve sejladsen gennemføres.

Sejladsbestemmelser og kommunikation m.v. før, under og efter sejladsen gennemføres digitalt, og eller med mobiltelefoner.

Som forsamlingsreglerne og dermed brugen af klubhusene p.t. er defineret gør det, det umuligt, at gennemføre den sociale side af stævnet.

Struer Sejlklub afventer nye udmeldinger den 8. juni 2020 og håber i den forbindelse, at der lukkes op for at den sociale side med frokost i klubhuset før starterne og festaftenen i klubhuset lørdag aften kan gennemføres som normalt eller med de tilpasninger der måtte vise sig nødvendige. Evt. forandringer vil også afspejle sig i deltagergebyret.

Nyheder om dette vil tilgå sejlerne hurtigst muligt

Arbejdsgruppen omkring initiativet til gennemførelsen af sejladsen ”100 mil i Fjorden” udgøres af Otto G. Jensen, Jørgen Dahl Jepsen, Jørgen Dragsbæk og Kim Basland.

Yderligere information om sejladsen kan findes på www.100milifjorden.dk eller på Struer sejlklubs hjemmeside.Kort Nyt

Kom med om bord på en Swan 98 - se video

★ Interview & Portræt

★ Interview, Ib Kunøe: Om bord hos Mr. X-Yachts

Motor

Princess Yacht X95 på vandet

Bådudstillinger

Copenhagen Boat Show 2020 aflyses - vender stærkt tilbage næste...

Sejlsportsliga

Sejlsportsligaen starter sæson nu!

★ Test af sejlbåde

★ Utzon Spidsgatter: Nuttede ”Snuller” - en præmiesluger

Kort Nyt

Brand om bord: Overlæge peger på fire årsager

Kapsejlads

Ny sejlads: ”Af kærlighed til sejlsporten”

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Princess Yacht X95 på vandet

Fairline Yachts solgt til RiverRock

Stor interesse for kabinebåde

Ny motorbåd er en genfødsel af klassiker