E-DM i weekenden – du kan stadig nå at være med

I morgen aften, torsdag den 16 april, der udløber muligheden for at tilmelde sig det første E-sejlads DM ever.

I den virkelig verden, der bliver stævne efter stævne aflyst, flyttet eller i bedste fald afviklet med store begrænsninger i disse Corona-tider. Men vi må ikke glemme at der heldigvis også findes sportslige aktiviteter der vokser. Én af dem er eSejlads og i Danmark sidder vi rent faktisk med én af de bedste i Verden, ja – du læste rigtigt. Lukas Mohr er ikke kun en dygtig sejler på vandet, men hans bedrifter på iPad’en er helt i top.

Samtidigt med Lukas er én af de bedste i verden har han virkelig haft lyst til at give de danske e-sejlere de bedste rammer, for ikke kun at være en førende sejlsportsnation, men også en førende e-sejlsportsnation.

I samarbejde med KDY og Piraterne (afdeling i Kdy, red.) har Lukas Mohr, Mads Ehrhardt og Phillip Guhle fået skabt et grundlag for dette, og nu har Dansk Sejlunion samt Norbjærgs løftet opgaven, så der kan afvikles det første oficielle Danske Mesterskab i eSejlads.

Der vil være præmier i form af gavekort til Nordbjærg's til første- anden- og tredjepladsen blandt de danske deltagere, samt de officielle DM-medaljer fra Dansk Sejlunion. Derudover vil der også være en ekstra præmie fra Nordbjærg's til en vilkårlig deltager, der bliver fundet ved lodtræning.

Det sjove ved det her er at det ikke kun er for de bomstærke unge sejlere som vi ser i SailGP, nææ - det er for alle sammen, og I kan stadig nå at være med.

Skynd jer at tilmelde jer for tilmeldingen slutter torsdag aften og der sejles allerede kommende lørdag og søndag.

Læs mere og tilmeld dig her

Ps: Der kan være udfordringer med at åbne sitet hvis du bruger Internet browseren Crome