Hempel World Cup i Genoa aflyst

Related Articles: International bådbranche mærker Corona-effekten, Kinesiske sejlere bliver hjemme - hvornår ser vi det første stævne aflyst?

Det måtte komme, og var kun spørgsmål om tid - World Sailing har netop udsendt en pressemeddelse - Der bliver ikke sejlet Hemple World Cup i Genoa til april. 

World Cuppen i Genoa skulle have været afholdt fra den 11. - 19. april, men er nu på grund af den kritiske situation omkring Coronavirusset aflyst.

Olympisk udfordring
Stævnet i Genoa skulle have fungeret som den sidste mulighed for at kvalificere sig til Tokyo, for de afrikanske, asiatiske og europæiske sejlere, heriblandt danske André Højen Christiansen i Finnjolle og de unge talenter Christian Guldberg Rost og Geog Bunk Lauritsen skulle have gjort forsøget i Laser.

IOC har givet World Sailing mulighed for at forlænge udtagelsesperioden frem til 30. juni 2020, og de to organisationer er i tæt samarbejde for at sikrer, at disse kvalifikationer kan gennemføres.

På Internationale medier har det været fremme, at både Genoa (som nu er bekræftet, red.) - men også Palma/Mallorca i påsken, og Hyeres i maj er aflyst. De to sidstnævnte stævner, er dog ikke bekræftet.

Kilde: World Sailing