VM Laser Radial: Rindom løb tør for energi i de store bølger

Related Articles: VM Laser Radial: Forrygende start for Rindom, VM Laser Radial: Vejret udfordrer - men Rindom fører , VM, Laser Radial: Endnu en frustrerende dag

Det lykkedes arrangørerne at få alle seks kval-sejladser i hus, efter dage med ganske udfordrende vejr, og de sidste to sejladser i denne kval-serie var dyre for den regerende verdensmester Anne-Marie Rindom. 'Jeg løb tør for energi' var Rindoms forklaring til presssen, og den førende Bouwmeester fulgte da også op med kommentaren at 'dette stævne her er brutalt' - tre sejladser i over 10 m/s og store bølger kostede altså kræfter.

Bouwmeester så dog ikke ud til at lade sig påvirke synderligt at de krævende forhold. Tre prikker i tre sejladser, så blev resten af det stjernespækkede felt ligesom sat på plads, hvor verdensmesteren fra 2018 Anna Plasschaert (BEL.) er a finde på andenpladsen, et sølle point foran Rindom.

I morgen mødes de 53 bedst placerede deltagere i guld-fleeten, og her vil Anna Munch også være med fra en rigtig fin 22. plads i det stærke felt, hvor der igen planlægges tre sejladser.

Link til resultater herSeneste nyheder

Vand ovenfra kan ødelægge en båd

I isolation på Martinique

Kommer der vind i sejlene, igen?


Sailing World News

Facts about 12 mR Worlds

RIP Lowell North

Yacht Racing Forum: Unprecedented turnout

Produktnyt

X-Yachts skal til at bygge motorbåde

Elmotoren er blevet voksen