VM er startet – se livetracking

Efter en dag på land, så kom VM i 49er – 49erFX og Nacra17 i gang her tirsdag hvor vinden arter sig noget bedre. Mandag var der for meget af slagsen, så det blev til en dag på havnen i Geelong, Australien.

Det gælder OL billetter
I 49erFX, som har fået afviklet tre sejladser ser det virkelig ud til at blive en gyser af rang. De to danske både som kæmper om OL billetten til Tokyo ligger side om side med 13 point på femte/sjette pladsen – i Nacra17 fik Lin og C.P. en lunken start på VM, hvor placeringerne 12-19-19 placerer OL favorit-deltagerne på en beskeden 17. plads - dog langt foran deres konkurrenter til billetterne Saouma-Pedersen/Bruun Borreskov som er placeret som nummer 27 ud af de 34 startende.

Følge det hele via tracking her

Opdateret efter dagens sejladser
Om det er fordi der er så meget på spil, tør vi ikke gisne om - men en ting er sikkert, de fleste danske deltagere ved VM i Australien har performet under dagligt niveau. 

Kun Schütt/Nielsby kan være der indsats bekendt, med en aktuel sjette plads efter de første tre sejladser. Serien 3-5-6 bringet Horsens teamet på en samlet sjetteplads, og aktuel OL aspirant. Umiddelbart så det ellers ud til at Ide & Marie havde presset sig ind på en femte, á point med Schütt/Nielsby - men en disk (BFD, red.) sendte pigerne fra Aarhus ned på en samlet 24. plads, som lige nu betyder at OL billetterne er langt væk - men der kommer en ny dag i morgen, og hvis vinden ellers arter sig, bliver der gennemført endnu en runde med tre sejladser inden der cuttes i guld- og sølv fleet.

VM slutter med Medal Races i kommende weekendKort Nyt

Kom med ShipShape til 'Private Boat Show'

★ Test af sejlbåde

★ Arkivet: Bavaria 36 Cruiser - Go’e detaljer

Kort Nyt

Julivejret var til museums besøg - ny rekord...

Kapsejlads

DM: Ærø sejlforening gør klar til Folkebådene

Kort Nyt

Seneste generation batteriladere: Hvad kan de?

Branchenyt

Garmin på rette vej efter ransomware-angreb

★ Test af motorbåd

★ Liebhaverbåd: Riva Olympic

OL

Det kan blive et meget varmt OL i 2032

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Fairline Yachts solgt til RiverRock

Stor interesse for kabinebåde

Ny motorbåd er en genfødsel af klassiker