'100 mil i Fjorden' forventer flere deltagere

Struer Sejlklub arrangerer i lighed med 2018 og 2019 også i år distancesejladsen ”100 mil i Fjorden” – en distancesejlads rundt i de naturskønne omgivelser som Limfjorden giver sejlerne. I år afvikles ”100 mil i Fjorden ” den 19. og 20 juni 2019 på årets længste dage. Sejladsen afvikles såvel for single-handed som two-handed kølbåde og flerskrogsbåde.

Sejladsen i de foregående år blevet afviklet med 25 både til start, hvilket var tilfredsstillende. Der er dog forventning om endnu flere deltagere i år - sejladsen nyder nemlig stor opbakning blandt sejlerne og erhvervslivet inden for sejlsporten, som har bidraget med mange gode præmier.

Sejladsen foregår i den nordvestlige del af Limfjorden med start og målgang i Struer den 19. – 20. juni 2019, og sejladsen kommer vidt omkring i den smukke natur, som der er i dette område af Limfjorden.

Sejladsformen – single-handed og two-handed - bliver stadig mere og mere populær, og det er Struer Sejlklubs ønske at videreudvikle denne type sejlads i området. Der er således tale om et udviklings-projekt idet det er vort håb at vi i år kan få flere trailerbåde på deltagerlisten

sejladens hjemmeside kan man nu foretage tilmelding til sejladsen og følge udviklingen i tilmeldingerne og planlægningen af sejladsen - samt hente yderligere information, hvis dette måtte være et ønske. Endvidere findes der en god oversigt over sponsorer som støtter projektet.

Se video fra sidste års starter: 
Sailing World News

Facts about 12 mR Worlds

RIP Lowell North

Yacht Racing Forum: Unprecedented turnout

Produktnyt

X-Yachts skal til at bygge motorbåde

Elmotoren er blevet voksen