'100 mil i Fjorden' forventer flere deltagere

Struer Sejlklub arrangerer i lighed med 2018 og 2019 også i år distancesejladsen ”100 mil i Fjorden” – en distancesejlads rundt i de naturskønne omgivelser som Limfjorden giver sejlerne. I år afvikles ”100 mil i Fjorden ” den 19. og 20 juni 2019 på årets længste dage. Sejladsen afvikles såvel for single-handed som two-handed kølbåde og flerskrogsbåde.

Sejladsen i de foregående år blevet afviklet med 25 både til start, hvilket var tilfredsstillende. Der er dog forventning om endnu flere deltagere i år - sejladsen nyder nemlig stor opbakning blandt sejlerne og erhvervslivet inden for sejlsporten, som har bidraget med mange gode præmier.

Sejladsen foregår i den nordvestlige del af Limfjorden med start og målgang i Struer den 19. – 20. juni 2019, og sejladsen kommer vidt omkring i den smukke natur, som der er i dette område af Limfjorden.

Sejladsformen – single-handed og two-handed - bliver stadig mere og mere populær, og det er Struer Sejlklubs ønske at videreudvikle denne type sejlads i området. Der er således tale om et udviklings-projekt idet det er vort håb at vi i år kan få flere trailerbåde på deltagerlisten

sejladens hjemmeside kan man nu foretage tilmelding til sejladsen og følge udviklingen i tilmeldingerne og planlægningen af sejladsen - samt hente yderligere information, hvis dette måtte være et ønske. Endvidere findes der en god oversigt over sponsorer som støtter projektet.

Se video fra sidste års starter: Seneste nyheder

Unge talenter samlet i Skovshoved

Øhavet Rundt i en light version

Kapsejlads

Ny sejlads: ”Af kærlighed til sejlsporten”

Kort Nyt

Unge talenter samlet i Skovshoved

Kort Nyt

World Sailing: Nu starter præsident valgkampen

Kapsejlads

Øhavet Rundt i en light version

Kort Nyt

Kom med ShipShape til 'Private Boat Show'

★ Test af sejlbåde

★ Arkivet: Bavaria 36 Cruiser - Go’e detaljer

Kort Nyt

Julivejret var til museums besøg - ny rekord...

Kort Nyt

Ny undersøgelse om brand på både

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Fairline Yachts solgt til RiverRock

Stor interesse for kabinebåde

Ny motorbåd er en genfødsel af klassiker