Video: Forrygende start for Schönherr & Koy

Star Midwinter Miami: Mens mange os herhjemme kryber i læ for regn og slud, så er Starbåds sejlerne i fuld vigør i Miami, og på førstedagen ved Walker Cup, som er det tredje stævne ud af fire i Star Midwinter serien, kom Jørgen Schönherr og tyske Markus Koy forrygende fra start.

Både på selve sejladsen, men også i mål. Skudstart ved dommerbåden, etter ved topmærket, for så at øge lidt hele vejen rundt. Det er sådan kapsejlads skal sejles ;-)

Udsættelse
Det der egentlig startede som en dyster prognose for dagen, med vinden over 30 knob, viste sig til at skulle blive en af de bedste dage på vandet, men måske lige på grænsen til at undgå havarier i en Starbåd. Efter vinden løjede en smule, blev sejlerne sendt ud, og de optimale forhold lå og ventede på de 41 Starbåde som stillede til start. Alle kom 'helskindet' rundt i dagens ene sejlads.

Nyd lige denne video. Nøj - hvor det kribler i hele kroppen for at komme på vandet – vel at mærke i sådanne forhol, og se efterfølgende interview med Schönherr & Koy 

Link til resultatlisten herSeneste nyheder
Kort Nyt

Spildevands-demonstration på Skovshoved Havn i dag

Kort Nyt

Vindskifte på vej til Oure

Kapsejlads

Yes - AFI 2Star BLIVER gennemført

Kort Nyt

DR3: Mere af den slags, tusind tak

Kapsejlads

World Sailing aflyser VM i ny OL-disciplin

Kort Nyt

Pandemien sender royal klub i økonomisk benlåsSailing World News


Udvalgte artikler *


Produktnyt