DH-DM 2020: Vigtig dato offentliggjort

Related Articles: DH-DM 2020 er en realitet, DH-DM: Forrygende stævne - der er kommet for at blive, DH-DM: Lytter til kritik - et endnu bedre stævne venter i 2020

Tidspunktet for tilmeldingen til DH-DM er nu offentliggjort – og arrangørerne anbefaler at sætte et kryds i kalenderen, for der forventes rift om pladserne.

Der er sat et loft på 90 både for dette års ”Smukfest for Sejlbåde”, som DH-DM blev døbt i folkemunde efter sidste års succesrige afvikling. Og selv om det er 50% flere end sidste år, er det bestemt tænkeligt at der bliver udsolgt.

Eventleder Tue S. Andersen udtaler: ”Vi har allerede fået rigtig mange tilkendegivelser om deltagelse – ikke bare fra dem der deltog sidste år, men også fra mange, der ikke gjorde. Om vi når op på 90 både i år er vi selvfølgelige spændte på, men vi mener bestemt at udsolgt er et realistisk scenarie. Vi opfordrer derfor alle der ønsker at sikre sig en plads til at være klar ved tasterne, når vi åbner for tilmeldingen den 16. februar.”

Eventlederen kan desuden oplyse, at man sagtens kan tilmelde båden selv om man ikke lige har besætningen endeligt på plads: ”Vi bruger Manage2Sail til tilmeldingen, og i dette system er der mulighed for at ændre i gastelisten helt frem til stævnet starter” fortsætter Tue S. Andersen og forklarer samtidigt, at bestilling af forplejning kører via et andet system, og at det i øvrigt først er klar til at modtage bestillinger senere på året.

Link til tilmeldingsmodulet samt øvrig info findes på stævnehjemmesiden www.dh-dm.dk - DH-DM – tilmelding åbner som tidligere nævnt den 16. februar kl. 19.00Kort Nyt

DS bestyrelsesmedlem Jens Haugaard er død

Branchenyt

Hempel bygger ny fabrik i KinaSailing World News


Udvalgte artikler *


Produktnyt