SailGP: Coutts afslører nyt hold i København

Related Articles: Optakt til SailGP i Sydney - alt du skal vide om racet, SailGP 2020: Outteridge - Slingsby - Ainslie ... og ?

Så er det ganske vist – de svirrende rygter om et dansk hold i den prestigefyldte SailingGP-serie ser ud til at blive til virkelighed.

Således har kommunikationsbureauet, Kompas Kommunikation, hvor KDY-sejleren Thomas Hartvig er direktør og partner, udsendt en invitation, hvoraf det fremgår, at noget rigtig stort er i vente for dansk sejlsport. Presse-eventet finder sted på onsdag kl. 09.00 i København.

Der vil være fint besøg på mødet fra en af America’s Cup historiens største personligheder gennem tiderne legenden Russel Coutts. Han vil være i København i sin egenskab af direktør og medejer af SailingGP-serien, og det vil være ham der byder velkommen til det nye hold. Vi gætter på, at dette hold er dansk.

Det koster ca. 7 mio. US dollars, svarende til et beløb i nærheden af 47.000.000 kr. pr. sæson at være med i SailinGP og derfor vil den anden meget vigtige person på pressemødet være den administrerede direktør for det nye holds hovedsponsor. Yderligere fremgår det, at de to danskere, der er i spidsen for holdet vil være til stede.

Vi vil naturligvis være til stede på pressemødet, så vi kan viderebringe svar på det mange spørgsmål som invitationen rejser. Til at starte med er det interessant at vide, hvem der skal styre den syvende båd i serien – der når tophastigheder på over 50 knob.

Læs i den forbindelse herunder Bådmagasinets boss Søren Øverups bud på, hvem der kommer til at styre den syvende SailGP-båd i 2020, og i artiklen tilbage fra februar 2019 'Optakt til SailGB i Sydney...' der får du serveret en artikel fra magasinet BÅD hvor vi forklarer 'alt hvad du skal vide' om SailGP.

I denne søde juletid kan vi ikke vente til onsdag - var der nogen der sagde tidlig julegave...?


GalleriSeneste nyheder

Trends fra Boot: Hvor er vi på vej hen?

L4 Trifork med danskere om bord i ny rekord

Eks-soldat vogter AC-pokal

Multihull chok: Ingen værdige vindere


Sailing World News

Facts about 12 mR Worlds

RIP Lowell North

Yacht Racing Forum: Unprecedented turnout

Produktnyt

X-Yachts skal til at bygge motorbåde

Elmotoren er blevet voksen