Optakt til 3 x VM - alle sejladser sendes live

Når VM i 49er, 49erFX og Nacra17 starter om halvanden uge, så kan du følge med live fra samtlige sejladser. Det vil være første gang i sejlsportshistorien at du kan følge samtlige sejladser fra de tre OL klasser, der dyster om VM - som samtidig indgår som et af de to udtagelsesstævner for de danske deltagere, frem mod OL 2020 i Tokyo.

Det er et samarbejde mellem de tre klasseorganisationer, værtsklubben Royal Akarana Yacht Club, og den New Zealandske streaming platform SidelineApp, som sikrer gratis adgang til livetransmitionen.

Dansk udtagelse
Lige nu varmes der op til VM i de tre OL klasser, som afvikles fra det sted mange sejlere kalder 'The City of Sail' - Auckland, Down under. VM starter fra den 3. december, og der sejles ugen ud.

De danske sejlere kæmper, ud over om VM titlen, også om deltagelse ved OL i Tokoy 2020, hvor Danmark som nation, har kvalificeret selve klasserne, men sportschef Thomas Jacobsen mangler at sætte navne på de flybilletter som går til Japan i sommeren 2020.

16 danske sejlere er på plads i Auckland, hvor kampen om OL pladsen er størst i 49er, hvor fire teams skal dyste, mens kun to teams dyster om OL billetten i e9erFX og Nacra17.

Følende teams deltager i Auckland:

49er:
Daniel Nyborg & Sebastian Wright Olsen (Nyborg/Olsen) - Mads Emil Stephensen Lubeck & Nikolaj Hoffmann Buhl (Smil/Buhl) - Jonas Warrer & Jakob Precht Jensen (Warrer/Precht) - Michael Hansen & Mathias Sletten (Hansen/Sletten).

49erFX:
Anne-Julie Schütt & Iben Nielsby (Schütt/Nielsby) - Ida Marie Baad Nielsen & Marie Thusgaard Olsen (Baad/Thusgaard)

Nacra17:
Natacha Violet Saouma-Pedersen & Mathias Bruun Børreskov (Natacha/Mathias) - Lin Cenholt & C.P. Lübeck (Lin/CP)Kort Nyt

DS bestyrelsesmedlem Jens Haugaard er død

Branchenyt

Hempel bygger ny fabrik i KinaSailing World News


Udvalgte artikler *


Produktnyt