Stelton Cup: Forrygende søndag på Sundet - for de fleste...

Related Articles: Stelton Cup: Herlig tør vejrudsigt - nå at tilmeld dig inden midnat

Årets sidste større kapsejlads - årets afdansningsbal i Vedbæk - Stelton Cup, blev afviklet søndag, og vejret viste sig fra den flotteste efterårs-side. Rigtig flot start på dagen, som dog ebbede noget trist ud for de større både, hvoraf de fleste desværre ikke nåede i mål.

Løb tør for tid!
Ud over ganske udfordrende vindforhold, så drillede en omstart både baneledelse og sejlerne, som var med til at skabe efterfølgende forvirring. Enkeltet sejlere overhørte omstarten, og var længe om at vende tilbage. 

Denne omstart rykkede hele proceduren, så de efterfølgende starter blev rykket, og da man nåede frem til tredje start - så var det ikke samme bane som fjerde start, hvor proceduren også var i gang!

Der herskede tvivl om signalflagene stemte overens med den melding som sejlerne modtog via VHFen, og der var både som rundede mærkerne forkert i løbet af dagen, så tiden løb ganske enkelt fra stævnet. Der var ikke tid til protest-tid, set i forhold til præmieuddelingen.

Således blev der hverken afholdt den planlagte præmieuddeling, eller den populære og annoncerede quiz-konkurrence, til stor ærgrelse for både sponsorer samt sejlere.

Men lige godt 80 både kom i mål, og du får et link direkte til resultatlisten her.

83 både nåede i mål, mens 30 enten måtte udgå med en DNF, eller blev diskvalificeret af juryen, da de ikke have gennemsejlet banen korrekt.

Kilde: Deltager som ikke ønsker sit navn frem, men naturligvis er kendt af redaktionen. Vi har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Vedbæk, men de ønsker ikke at udtale sigSeneste nyheder

Sailing World News

Facts about 12 mR Worlds

RIP Lowell North

Yacht Racing Forum: Unprecedented turnout

Produktnyt

X-Yachts skal til at bygge motorbåde

Elmotoren er blevet voksen