Travl J/70 uge - mulighed for Wild Card

J/70 DM og finale i Grundig Cup: Er man J/70-sejler kan man se frem til en travl uge! Denne weekend sejles der DM for J/70 med 34 både på startlinjen og weekenden efter sejles finalen i GRUNDIG CUP. Man kan med god grund sætte kurs mod Horsens og Middelfart.

Horsens Sejlklub er denne weekend værter for DM for J/70’er. Der er lige nu 34 både på startlisten.
Sidste års DM for J/70 blev afviklet på Øresund med 35 både fra både Danmark og Sverige, mens at stævnet i år kan bryste sig af at være det største felt med danske både. Det er stort for J/70 klassen, som forsat oplevet vækst og vokser rundt i landet med nye både. Næste år skal J/70-klassen sammen med Kongelig Dansk Yachtklub være værter for Europamesterskaberne i juni måned, hvor alle landets både forhåbentlig er på startlinjen.

Se den fulde startliste her - og du har mulighed for at følge med i stævnet fra klassens FB-side her.

Wild Card
Ugen efter DM i Horsens er der finale i Middelfart med GRUNDIG CUP hvor vinderne af de indledende Grundig stævner dyster om sejren. Der er 20.000 gode danske kroner, og en masse andre præmier på højkant for de deltagende hold der kommer fra hele Norden.

GRUNDIG CUP har enkelte wild card til finalen, så hvis man har mod på at deltage, kan man kontakte Jacob Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Læs mere om Grundig Cup her:

 Seneste nyheder
Kort Nyt

Spildevands-demonstration på Skovshoved Havn i dag

Kort Nyt

Vindskifte på vej til Oure

Kapsejlads

Yes - AFI 2Star BLIVER gennemført

Kort Nyt

DR3: Mere af den slags, tusind tak

Kapsejlads

World Sailing aflyser VM i ny OL-disciplin

Kort Nyt

Pandemien sender royal klub i økonomisk benlåsSailing World News


Udvalgte artikler *


Produktnyt