TP52: 'Sled' med Christian Kamp om bord, sejrer suverænt

Related Articles: TP52: Drama i slowmotion, TP52: Platoon med danske Kirketerp sluttede øverst på podiet, TP52: Tricky conditions - og udsættelse

Sidste afdeling af TP52 Super Series blev, i ugen der er gået, afviklet fra Porto Cervo. Det blæste voldsomt i ugens løb, så da der var gået fem dage, var der kun blevet sejlet tre af dagene. Det blevet til: første dag udsat – tre sejladser dag to – tredje dag udsat, fjerde og femte dag blev så begge med tre sejladser, så over ni sejladser viste Amerikanske 'Sled' med Christian Kamp om bord, de ni øvrige deltager hvordan dette skulle gøres.

Suveræn serie
Med den helt suveræne serie på 1-2-6-2-1-1-1-1-1/16 point, efterlod Sled vinderne af den samlede serie Azzurra med hele 19 point afstand ned til andenpladsen. Tp52eren 'Sled' er et Internationalt team, som sejler under Amerikansk flag med New York Yacht Club som hjemhavn. Det er Takashi Okura som tidligere har sejlet Farr40 og Melges32 som står bag teamet, som der nok var lidt større forventninger til i den samlede serie, hvor de sluttede på sjettepladsen. En manglende deltagelse i Cascais - tilførte teamet hele 72 point ud af de 218, som 'Sled' blev noteret for i den samlede serie. 

Hilsen fra Kirke
Endnu en dansker er at finde i TP52 feltet, nemlig Martin Kirketerp om bord på Platoon, som sluttede toer i den samlede stilling. 'Kirke' er ikke bleg for at erkende, at Team Sled har givet de øvrige teams noget at tænke over. Som en lille hilsen på Facebook, fra Kirke til Kamp forlyder det: I har helt sikkert givet os noget at tænke over over vinteren.... Voldsomt flot sejlet. I hev jo bare hjem og stak af.... World class. World class.

Se highlight fra dag fire her:

Samlede stilling efter fem stævner i TP52 Super Series:

tp52overall

Og, så får du også lige highlights fra sidstedagen her: