NM H-båd: Bronze til 'Københavner-båd'

Nordisk mesterskab for H-både er netop sejlet i svenske Gränna, hvor danske Team Forstas fra Øresunds Sejlklub Frem med skipper Morten Scheel Nielsen, Jesper Friis og formand for de danske H-båds sejlere Henrik Toft opnåede en flot bronzemedalje.

Stævnet blev sejlet som en del af det svenske H-båd mesterskab og med så stærke deltagere som Henrik Edman og Michael Colberg, så var vores højeste ambition at opnå en bronzeplads, udtalte Henrik Toft efter stævnet.

Suveränä erfarna skeppare
Både Edman og Collberg har sejlet H-båd og andre klassebåde i en menneskealder, og begge besætninger har en alen lang mesterskabsrække i rygsækken. Derfor forventedes det også at slaget skulle slås mellem de to besætninger.
Familien Edman trak det længste strå og vandt Nordisk og Svensk Mesterkab 2019 i H-båd.

Peder Edman skriver på facebook ”Med Michael Collberg på banen må man gøre sit bedste og det lykkedes os for 6 gang i træk at snuppe guldmedaljen, - denne gang kun med 2 point ned til Michael Collberg.”
Stævnet blev sejlet i meget frisk vind og man nåede at afvikle fem sejladser, hvorefter man desværre om søndagen måtte aflyse alle sejladser på grund af voldsomt vejr.

Den danske besætning fra Struer Sejlklub med Mike Rasmussen, Bente Amnitzbo, Michael Wonterghem og Fabiola Wonterghem sejlede en flot 6. plads hjem i det svenske stævne.

Næste H-båds arrangement er årets sidste H-båd Liga stævne, som sejles næste weekend i Brejning ved Vejle fjord.

danske team forstas på vej mod bronze til svensk og nordisk mesterskab

Det danske Team Forstas fra Øresunds Sejlklub Frem med skipper Morten Scheel Nielsen, Jesper Friis og formand for de danske H-båds sejlere Henrik Toft opnåede en flot bronzemedalje.Kort Nyt

DS bestyrelsesmedlem Jens Haugaard er død

Branchenyt

Hempel bygger ny fabrik i KinaSailing World News


Udvalgte artikler *


Produktnyt