Harboe Cup: Det bliver et imponerende syn

Rigtig mange jollesejlere skal i kommende weekend til Ungdoms DM i Horsens, men allerede 14 dage senere venter årets store efterårsstævne Harboe Cup.

Skælskør Amatør-Sejlklub indbyder traditionen tro igen alle jollesejlere til at deltage i Harboe Cup, som altså afvikles i weekenden 28-29 september.

Stævnet som også er en del af Dansk Sejlunions Grand Prix serie får deltagelse af alt hele 13 forskellige jolleklasser.

På Skælskør Nor sejler RS klasserne Feva XL, Tera Sport og Tera Pro. Tera Sport sejler i år deres første ungdoms DM som en del af Harboe Cup. Normalt er dette årets største stævne for RS klasserne, og igen i år er allerede mange danske og svenske sejlere tilmeldt.

På Skælskør Fjord sejler Optimist B og C. Et farvand som er ideelt til begyndere og for mange også deres første stævne. Og til slut lægger Agersø Sund vand til de øvrige klasser. Optimist A og Zoom 8 på den ene bane, Europe og alle Laserklasser på den anden samt 29’er, Hobie 16 Spi og A-Cat på den sidste.

Alle joller kan ses på Kobæk Strand og det er altid et imponerende syn at se mere end 200 joller sejle ud fra stranden.

Laserklassen holder også DIF DM for Laser Standard og DS DM for Laser Radial Kvinder samt klassemesterskab for Radial Mænd og Standard Master under Harboe Cup.

Du kan stadig tilmelde dig
Der er allerede mange tilmeldinger, - men skulle du ikke være tilmeldt, og har lyst - så kan du endnu nå at tilmelde sig til normalt startgebyr indtil søndag den 15 september. Tilmelding sker via manage2sail systemet og kan findes på www.harboecup.dk.

Rungvisning
Harboes Bryggeri er igen hovedsponsor og sørger som normalt godt for deltagerne, ligesom der er en lang række af andre sponsorer og samarbejdspartnere som bakker op om stævnet. Det er blandt andet Aarhus Seashop, Slam, Winner, Palby Marine, One Sails, ProSafe, Bähncke, Beauvais, Dalmose Elservice, Slagelse Kommune, Lærkestensgårdens Kartofler, Kobæk Strand, Slagelse Vinkompagni og Smartos Group. Uden disse var en sejlerfest som Harboe Cup ikke mulig.

Og Harboes Bryggeri er igen klar til at vise rundt på Bryggeriet. Der er bygget et flot velkomstcenter, hvor der bydes på smagsprøver efter rundvisningen. Tilmelding til rundvisning kan du gøre via linket herSeneste nyheder

Sailing World News

Facts about 12 mR Worlds

RIP Lowell North

Yacht Racing Forum: Unprecedented turnout

Produktnyt

X-Yachts skal til at bygge motorbåde

Elmotoren er blevet voksen