Skive: Liga- og jolle stævne - der bliver gang i den

Denne kommende weekend afvikles tredje stævne i Sejlsportsligaens 1. div i Skive. Tre af de deltagende hold er tidligere på ugen landet fra Alpebyen St. Moritz i Schweiz, hvor de i weekenden sejlede SAILING Champions League finalestævne. Udover Sejlsportsligaen afvikles også DM for OK-joller med et felt på ca. 80 deltagere - jeg skal love for der bliver gang i den i Skive.

Blandt de bedste
Presset om gode takter og prikker hviler måske mere på tre af de 18 hold frem mod weekendens stævne i Skive end tidligere.

Udover at Kaløvig Cobras, KDY Sharks og Frederikshavn Seahawks i forvejen ligger lunt i svinget til en top fem placering i Sejlsportsligaen, har de også lagt udenlandske klubhold ned på deres vej mod finalen i SAILING Champions League. KDY og Kaløvig sluttede som bekendt i top fire blandt verdens bedste klubhold, og de har også, inden stævnet i Skive, allerede vist to gange i år, hvorfor de er blandt de bedste klubhold i Danmark.

Hvad der venter konkurrenterne i Skive ved vi først når første sejlads går fredag kl. 13.00.

Se den samlede stilling efter de to første Ligastævner her

Ungdommen blander sig
Sejlere kendt fra Youngsters blander sig i top fem, Sønderborg Pirats er kommet rigtig godt fra start i denne sæson og fortsætter de den gode rytme, kan det ende med en podieplads og dermed må et af de tophold se sig slået af et yngre hold med en gennemsnitsalder på 20 år (fra stævnet i Lynæs, red.)

1. Div. stillingen efter 2. stævne er:
#1 Kaløvig COBRAS med 4 point
#2 Sønderborg CHIA PIRATS med 5 point
#3 Frederikshavn SEAHAWKS med 6 point
#4 KDY SHARKS med 11 point
#5 Bandholm WHITE TAILED EAGLES med 11 point

Lørdag vil Skives borgmester, Peder Chr. Kirkegaard gæste stævnet og hilse på sejlerne.

Sejlads for alle
Udover Sejlsportsligaen sejles der også DM for OK-joller i Skive denne weekend. Sejlklubben ser frem til at huse begge stævner denne weekend og der er lagt op til at der er masser på land for de tilskuere der skulle kigge forbi. OK-mesterskabet forventer 80 deltagere, og der er derfor masser af sejlads og stemning i Skive Sejlklub denne weekend. Læs mere om OK-jolle stævnet her.

Præmieceremoni vil foregå søndag eftermiddag foran klubhuset.

Skive Sejlklub afvikler stævnerne i samarbejde med RENT LIV Fonden og Spar Vest Fonden der begge har bidraget til stævneafviklingen, og uden dem ville det ikke være muligt at huse to så store stævner på en gang. Skive Sejlklubbens formand Ole Moth Madsen takker for bidraget.

Følg stævnet LIVE her:Seneste nyheder

Sailing World News

Facts about 12 mR Worlds

RIP Lowell North

Yacht Racing Forum: Unprecedented turnout

Produktnyt

X-Yachts skal til at bygge motorbåde

Elmotoren er blevet voksen