Team Kattnakken skuffet over tidlig exit

Related Articles: VM Match Race: Palludan klar til at forsvare podieplads, VM Match Race: Team Kattnakken med ryggen mod muren - se fotogalleri

Det lykkedes ikke for Trine Palludan & Team Kattnakken at gå videre til kvartfinalen ved VM i Match Race, som traditionen tro bliver sejlet i Lysekil, Sverige.

Det var bestemt heller ikke den bedste optakt til stævnet, og da der så samtidig blev sejlet i Fareast28 – en bådtype som teamet aldrig havde være om bord i, ja så var det op ad bakke.

Sejrsvandt skaber skuffelse
Team Kattnakken sluttede som nummer syv i de to indledende Round Robins, hvor kun de fire øverste gik direkte til kvarten. I det efterfølgende opsamlingsheat, hvor nummer 5 til 10 mødte hinanden om fire pladser, gik det desværre ikke længere, og det ellers så sejrsvante team måtte i år tage til takke med en skuffende 9. plads.

Bortset fra et VM tilbage i 2016 hvor Team Kattnakken ikke deltog, ja så er det blevet til 3 x sølv og 2 x bronze medaljer, hvilket naturligvis gør det ekstra tungt at måtte forlade dette VM på så tidligt et tidspunkt.

Til Bådmagasinet udtaler Teamet: ’I Roundrobin manglede vi klart lidt på alle fronter for at kunne gøre os gældende men vi følte faktisk at vi i opsamlings heatet fik godt styr på starterne og bådhåndteringen, desværre kunne vi så ikke få den tildelte Pream båd op i fart. Nu tager vi hjem og fordøjer skuffelsen og vil se frem mod de næste stævner’...
Sailing World News

Facts about 12 mR Worlds

RIP Lowell North

Yacht Racing Forum: Unprecedented turnout

Produktnyt

X-Yachts skal til at bygge motorbåde

Elmotoren er blevet voksen