DH-DM: Alt er klar – og du kan stadig nå det - få ledige pladser

DM for både med DH-mål er tilbage i sejlkalenderen for første gang i mange år - ja vi skal faktisk helt tilbage til 1990'erne hvor det første blev afviklet. >Men, nu sker det igen - og det hele afvikles i Juelsminde fra 30. august. Tilmeldingen er fortsat åben for de få resterende pladser ved stævnet.  

Fra 30. august til 1. september er Snaptun Sejlklub, Horsens Sejlklub og Juelsminde Sejlklub vært for DM-stævnet – med sidstnævnte som stævnehavn. Med godt tre uger til stævnet er omkring 50 både tilmeldt – der er således cirka 10 ledige pladser tilbage, før deltagertallet rammer loftet på 60 både.

Allerede nu har vi et flot deltagertal, men vi vil selvfølgelig også gerne have de sidste med. Så vi håber, at nogle besætninger rundt omkring vil overveje en tilmelding her i slutfasen,' fortæller initiativtager Tue S. Andersen, Snaptun Sejlklub, og tilføjer:

Tapas, moleøl og livemusik
'Vi er helt klar til DM. Deltagerne kan se frem til både italiensk tapas, moleøl og livemusik på havnen. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at skabe et flot stævne, som kan skabe energi og fællesskab blandt DH-sejlere på tværs af landet.'

De tre arrangørklubber står bag DM-stævnet i samarbejde med Dansk Sejlunion. De samme klubber står også for DM i både 2020 og 2021.

Du kan læse mere om DM-stævnet og om tilmeldingen på stævnets hjemmeside her.Seneste nyheder

Endelig officielt - Dansk SailGP en realitet

Ib Kunøe - nu eneejer af X-Yachts

Giv en gave der holder


Sailing World News

Facts about 12 mR Worlds

RIP Lowell North

Yacht Racing Forum: Unprecedented turnout

Produktnyt

X-Yachts skal til at bygge motorbåde

Elmotoren er blevet voksen