Laser Radial VM: Up and Down for Rindom

Efter en eminent start på VM for Anne-Marie Rindom, hvor den danske favorit sluttede etter i VM-stævnets første sejlads fredag, måtte Anne-Marie se sig slået tilbage til start. Rindom blev noteret for en BFD (Black Flag Disq, red.) – over linjen i start-øjeblikket, og ude af stævnets anden sejlads – ærgerligt og noget tidligt at bruge sin fratrækker.

VM sejles i Sakaiminato - OL området i Japan, og de 110 tilmeldte både er delt i to felter, hvor der sejles frem til og med den 24.

Stævnets anden danske deltager Anna Munch har været yderst stabil og lavet to x 20 og med samlet 40 point er Munch placeret som nummer 33 efter de to første sejladser.

Favoritter nede i sækken
To af VM-stævnets øvrige favoritter, Marit Bouwmeester fra Holland, og Emma Plasschaert fra Belgien er begge kommet blandet fra start. Marit bedst med 5-15 på en samlet 10. plads, mens Emma, som er kommet decideret skidt fra start – ligger nummer 27 med serien 21-16. VM er næsten slut før det begyndte for den sejrvante belgier, som ligger nummer fire på verdensranglisten. – en verdensrangliste som flot viser Rindom som nummer ét.Seneste nyheder

Sailing World News

Facts about 12 mR Worlds

RIP Lowell North

Yacht Racing Forum: Unprecedented turnout

Produktnyt

X-Yachts skal til at bygge motorbåde

Elmotoren er blevet voksen