E-jolle EM: Søren Johnsen misser podieplacering

"Puha!" Det var en tydeligt frustreret Søren Johnsen, som var i gang med at pakke sine ting sammen i Faaborg Sejlklub mandag eftermiddag.Den erfarne Europajolle-sejler havde sat sig for at sikre endnu en guldmedalje til Masters EM, men dårlig fart i den lette vind, som dominerede stævnet, sendte Johnsen ned på en samlet 5. plads. "Det er en mavepuster," lyder det fra Søren Johnsen, som ærgrer sig over ikke at have trænet mere i let vejr. 

"Jeg havde bare ikke farten. Når der er let vejr og bølger, er jeg udfordret," siger han.

Syv sejladser blev det til i alt, og Masters-stævnets samlede vinder blev svenske Lennart Ljunggren, som leverede en solid serie. Masters-stævnet, som blev afholdt i Faaborg Sejlklub, er første led i det 10 dage lange EM, som sejlklubben er vært for. Tirsdag starter EM i  Europajollens Youth-klasse nemlig, og her stiller 115 ungdomssejlere fra hele Europa op. 

Søren Johnsen er særdeles imponeret over Faaborg Sejlklub, som igen har formået at få et så stort stævne til den lille by.
"Kapsejladserne og organisationen på land har overgået alle forventninger. Alt sidder lige i øjet. Det kører bare," siger Søren Johnsen. 

Du kan få seneste nyt om EM i Europajolle via følgende kanaler:

Website: http://www.faaborg2019.eu/ 
Facebook: https://www.facebook.com/2019-International-Europe-Class-Master-Youth-European-Championship-1094831370676781/
Instagram: https://www.instagram.com/europeclass/Seneste nyheder

Sailing World News

Facts about 12 mR Worlds

RIP Lowell North

Yacht Racing Forum: Unprecedented turnout

Produktnyt

X-Yachts skal til at bygge motorbåde

Elmotoren er blevet voksen