Nedtælling til Øresund 123 Stars 2019

Så er datoen for Øresund 123 Stars 2019 sat. Det bliver d. 24.-25. august.

Øresund 123 Stars er en del af Dansk 2Star Mesterskabs serien 2019, sammen med AFI 2Star Race og Classic Fyn Rundt, der er sejlet. Sejladsen fra Rungsted er således den sidste i serien.

Kampen kommer efter al sandsynlighed til at stå mellem Esbern Snare fra Kalundborg og Helle Jespersen og Jan B. Hansen (aka Skønheden og Udyret) i 'The Beast' en Figaro 2, idet de begge ligger godt i den samlede stilling… med kun 4 points mellemrum.

samletstilling2star
Den samlede stilling efter to stævner.

Kapsejlads med socialt touch
Øresund 1-2-3 Stars sejles traditionen tro fra Rungsted til Flakfortet, med moleøl, middag, musik og overnatning, og kapsejlads retur igen næste dag (måske der kommer en overraskelse om hvor sejladsen går i mål – stay tuned!).

Der er både racing- og cruisingklasser, og kølbåde fra Folkebådsstørrelse og opefter kan deltage. Der bliver respit-start udenfor havnen lørdag morgen kl. 8.00, således at bådene kan komme nogenlunde samlet i havn på Flakfortet, så der bliver tid til sejlersnak, hygge og moleøl om eftermiddagen. Kl. 18.30 er der festmiddag med efterfølgende musik og obligatorisk dans!

Søndag sejles der så igen, målgang, moleøl og hot dogs - samt præmieoverrækkelse i Rungsted. Sejler du singlehand, doublehand eller triplehand ... Det bestemmer du.

Tilmelding mm. finder du på stævnets hjemmeside her.