Nordea og Færch Fonden støtter WATERZ

Related Articles: 'Livline' fra Esmark til Waterz, Waterz åbner for tilmeldinger på nyt website

WATERZ Festivalen i Hvide Sande får i år stor opmærksomhed fra flere danske fonde. Tidligere har Hempel Fonden og Kronprinseparrets Fond givet støtte til den lokale vandsportsfestival.

Nu har Nordea Fonden meddelt, at man støtter WATERZ med 50.000 kroner. Det samme har den lokale Færch Fonden med hovedsæde i Holstebro.

– Vi er meget, meget stolte og ydmyge over den store interesse og flotte støtte, vi har fået fra fondene i år. Herunder Færch Fonden der har støttet op omkring os ad flere omgange, siger Projektleder Katrine Kock Frandsen.

Hun påpeger, at fondsstøtten er livsvigtig for WATERZ Festivalen.

– Vi nyder utrolig stor lokal opbakning i Hvide Sande og uden den, havde vi slet ikke kunnet lave den branding af hele kommunen, som vi gør. Vi går i gang med at finde lokale sponsorer til 2020 allerede i august, da virksomhederne planlægger langt ud i fremtiden, og vi håber at endnu flere lokale virksomheder i hele kommunen kan se værdien af det brandingarbejde, WATERZ bidrager med til glæde for hele kommunen, siger Katrine Kock Frandsen.

Hun fortæller ligeledes, at man nu går på jagt efter en hovedsponsor.

– Det bliver en sponsor, hvor firmanavnet bliver en del af del WATERZ Festivalens navn og overordnede branding. Dermed opnår man som virksomhed en enorm eksponering i ind- og udland. På samme både som vi kender det fra Jyske Bank Boxen i Herning eller Blue Water Arena i Esbjerg, fortæller Katrine Kock Frandsen.

WATERZ Festivalen finder sted den 5.-14. oktober 2019 i og omkring Hvide Sande.Seneste nyheder

Sailing World News

Facts about 12 mR Worlds

RIP Lowell North

Yacht Racing Forum: Unprecedented turnout