Als Rundt: Team Reese udfordrer i familiebåd

Få gratis magasin test: 60 både er klar til start lørdag i årets Als Rundt, hvor der sejles i klasserne, Tursejlads (uden målebrev) - Single Hand - 2Star - DH og TEXIL (for flerskrogsbåde, red.).

Det er Sønderborg Yacht Club som arrangerer sejladsen, hvor sejlerne i morgen lørdag må forvente ganske meget luft, og en hel del nedbør. Med vindstød på mellem 10 og 14 m/s og en del nedbør, får sejlerne noget at se til, og der bliver nok taget et par reb eller to.

Team Reese udfordrer
Team Reese er startklar, og udfordrer med den nye Hanse 348 de mere etablerede racere. ’Familiebåden' på små 35 fod har vist sig i træningssejladserne og diverse bådtests at leve op til at være en hurtig og stabil familie-cruiser tæt på performens sejlerne, så vi glæder os til at se hvordan den vil klare sig i et 30 båds stort DH fedt af forskellige bådtyper, blandt andet fra X Yacht, Luffe, med flere', udtaler Henrik Reese til bådpressen

Følg bådene i Als Rundt, via Trac-trac her

Magasinet BÅD har i udgave nummer 546 tilbage i januar testet lige præcis Hanse 348, og i anledningen af at båden deltager i Als Rundt, har vi valgt at frigive testen af båden her. (ekstern pdf, red.)

alsrundtvind

Med vindstød op til 28 knob (14 m/s, red.) og en del regn, bliver det en hård Als Rundt. Kilde: Windfinder.com
Sailing World News

Facts about 12 mR Worlds

RIP Lowell North

Yacht Racing Forum: Unprecedented turnout

Produktnyt

X-Yachts skal til at bygge motorbåde

Elmotoren er blevet voksen