Palby Fyn Cup: Dagen før dagen...

Bådmagasinet er på plads i Bogense, hvor havnen endnu en gang er omdannet til en super hyggehlig Sejlerlandsby, hvor stemningen er i top.

Det handler naturligvis om Palby Fyn Cup, som i år kan fejre 30 års jubilæum. Hele 321 tilmeldte både starter på turen rundt om Fyn, fra i morgen kl. 11 - og JA, det er lige præcis én mere tilmeldt end sidste år ;-)

Vi kan jo ikke dy os for lige at give vejret et par ord med på vejen. Det lover godt, rigtig fint sejlervejr – ikke for varmt, men med rigtig fin luft, så det bliver med stor sandsynlighed en hurtig jubilæums-sejlads. TV2-Vejret som de trofaste vejr-værter er på plads på havnen, og her i historien fra Bådmagasinet vil du løbe få opdateringer fra havnen i Bogense,

Video-reportage
Hovedsponsoren til sejladsen rundt om Fyn Palby Marine sikrer videooptagelser fra sejladsen, og sørger for at du kan følge med på deres YouTube kanal. Her kan du følge udviklingen og mærke stemningen. Der vil samtidig blive kommenteret på begivenhederne, så du hele tiden holdes opdateret om sejladsen.

Live-tracking af alle både
Alle både har en tracker ombord. Du har altså også mulighedfor at følge lige præcis din favorit, og ikke mindst tjekke op på hvor de enkelte både er placeret i forhold til hinanden.

så…stay tuned
Sailing World News

Facts about 12 mR Worlds

RIP Lowell North

Yacht Racing Forum: Unprecedented turnout