Hurtigt rundt om Fyn? Få suveræn miniguide her

Palby Fyn Cup – Classic Fyn Rundt – Silverrudder, ja lige meget i hvilken af disse sejladser du har brug for at komme hurtigt rundt om Fyn, så vil du får rigtig stor glæde af at hente denne lille FynRundtGuide. Det er de to yderst garvede og rutinerede kapsejlere Jan Hansen og Henrik Jørgensen som er ophavsmænd til denne fine guide, som indeholder tips og tricks… oversigtskort, broinfo, strømtabel og detaljeret kort…. Alt i alt en FynRundtSurvivalGuide.

Tæt på 100 gang rundt - tilsammen
Dokument er ment som en hjælp på turen rundt, og er som tidligere nævnt udarbejdet af de rutinerede kapsejlere Jan Hansen samt Henrik Jørgensen, som tilsammen har været tæt på 100 gange rundt om øen, fordelt over de tre sejladser, Palby Fyn Cup, Classic Fyn Rundt og Silverrudder – flest til Hansen, og som d’herrer skriver i oplægget til denne historie, citat: ’ja vi har tjekket vandybden et par steder og til tider anvendte de angivne nødhavne’

Guiden er med fokus på simplicitet og overblik, der findes oversigtskort med de vigtigste kurser og distancer m.m. Du får også information om brohøjden for Storebæltsbroen, herunder lavbroen, som dog kun må anvendes under Silverrudder.

Som en ekstra service, ja så får du minsandten også en strømtabel over Svendborg Sund, dækkende de tre nævnte sejladser og de weekender hvor disse afvikles. Hvad siger I så kære læsere, hvilke sejlervenner vi har her.

Med ønske om en rigtig god tur rundt om Fyn, henter du din gratis FynRundtGuide her. (ekstern pdf, red.)

 

 

 
Sailing World News

Facts about 12 mR Worlds

RIP Lowell North

Yacht Racing Forum: Unprecedented turnout