Hurtigt rundt om Fyn? Få suveræn miniguide her

Related Articles: Jan printer over 2.000 taktik kort - få et her

Palby Fyn Cup – Classic Fyn Rundt – Silverrudder, ja lige meget i hvilken af disse sejladser du har brug for at komme hurtigt rundt om Fyn, så vil du får rigtig stor glæde af at hente denne lille FynRundtGuide. Det er de to yderst garvede og rutinerede kapsejlere Jan Hansen og Henrik Jørgensen som er ophavsmænd til denne fine guide, som indeholder tips og tricks… oversigtskort, broinfo, strømtabel og detaljeret kort…. Alt i alt en FynRundtSurvivalGuide.

Tæt på 100 gang rundt - tilsammen
Dokument er ment som en hjælp på turen rundt, og er som tidligere nævnt udarbejdet af de rutinerede kapsejlere Jan Hansen samt Henrik Jørgensen, som tilsammen har været tæt på 100 gange rundt om øen, fordelt over de tre sejladser, Palby Fyn Cup, Classic Fyn Rundt og Silverrudder – flest til Hansen, og som d’herrer skriver i oplægget til denne historie, citat: ’ja vi har tjekket vandybden et par steder og til tider anvendte de angivne nødhavne’

Guiden er med fokus på simplicitet og overblik, der findes oversigtskort med de vigtigste kurser og distancer m.m. Du får også information om brohøjden for Storebæltsbroen, herunder lavbroen, som dog kun må anvendes under Silverrudder.

Som en ekstra service, ja så får du minsandten også en strømtabel over Svendborg Sund, dækkende de tre nævnte sejladser og de weekender hvor disse afvikles. Hvad siger I så kære læsere, hvilke sejlervenner vi har her.

Med ønske om en rigtig god tur rundt om Fyn, henter du din gratis FynRundtGuide her. (ekstern pdf, red.)

 

 

 ★ Interview & Portræt

★ Rikke Hvilshøj: Ultimativ frihed - total afkobling

Kort Nyt

Husbåde på Falster er start på ny bydel

Kort Nyt

Sejlere fra Norge slipper for 6-dags reglen

Kort Nyt

Turister har en nøglerolle i Anholt Havn

Kort Nyt

"En eremit i Sargassohavet"

Kort Nyt

Sydhavnens Unge Sejlere fejrer 5 år

★ Test af sejlbåde

★ Waszp på egen krop

Kort Nyt

Ikke overraskende - årets ØRC er udsat

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Stor interesse for kabinebåde

Ny motorbåd er en genfødsel af klassiker

Interessen boomer for at købe båd