Starbåds EM På Gardasøen, se live kl. 12.45

Kl 12.45 i dag sendes der live fra EM for Starbåd på Riva del Garda. Syv danske både er med, og efter to sejladser i går, er de bedste danske placeringer Flemming Sørensen og Niels Thrysoe fra Troense Baadelaug på en 19.plads og Jørgen Schönherr/Eli Gravad fra Køge Sejlklub på en 25. plads. Men efter to sejladser står alting stadig åbent, og de danske sejlere har før vist, at de godt kan komme med blandt de forreste.


I alt 90 både er tilmeldt europamesterskabet for Starbåd, fordelt på 22 nationaliteter. Der sejles frem til d. 19. maj på Gardasøen i Italien. Udover æren sejles der også om 2,500 Star Sailors League ranglistepoint og en præmiesum på 100,000 $.

Ranglistepointene bestemmer, hvem af deltagerne der avancerer til finalen. Formatet følger Star Sailors Leagues retningslinjer, med en serie kvalifikationssejladser, der til sidst udtager de ti bedste både til finalen.

Du kan følge sejladserne kl. 12.45 live herunder, og kommentatorerne er den dobbelte olympiske guldvinder Shirley Robertson (GBR) og Star Olympic campaigner og coach Maurice O’Connell (IRL).

De danske Starbåds-sejlere er:

DEN 8428 Frank Berg/Peter Oersted
DEN 7683 Bo Echwald/Stig Rahbek
DEN 8010 Per Madsen/Jonas Elkjær Jensen
DEN 7694 Erik Otterstad/Finn Hoff
DEN 8532 Jørgen Schönherr/Jan Eli Gravad
DEN 8296 Flemming Sørensen/Niels Thrysoe
DEN 7575 Morten Thomsen/Jesper Marchener Daldorph

Seneste nyheder

Sailing World News

Facts about 12 mR Worlds

RIP Lowell North

Yacht Racing Forum: Unprecedented turnout