EM Finn: Ingen sejladser dag 1 - se video

Related Articles: EM Finn: Optakt i skyggen af OL-exit

Den værst tænkelige start på EM i Finn. Efter en flot åbningsceremoni søndag, skulle sejlerne have gennemført sejladser mandag, men vinden udeblev. Sådan ser det desværre også ud her tirsdag, hvor arrangørerne dog håber at der dukker lidt vind op. Indtil videre er der planlagt sejladser fra i eftermiddag, og man håber at få gennemført hele tre af slagsen!

Sove længe
Det bliver helt sikkert et løjt-vejrs-stævne, og sejlerne kan godt regne med at få lov til at sove længe. Prognoserne jf. windfinder.com siger ganske svag vind stort set samtlige formiddage, men lover dog så op til 10 knob (5 m/s, red.) hen på eftermiddagene, så det er bestemt ikke hårdvejrsgrejet der skal frem her.

Jeg har skrevet det før, og gør det gerne igen. Kan i huske Jonas Høgh-Christensen kommentar om at placere stævner som traditionen tro er svag på vind! Hvorfor gør man det? Hvorfor ikke 'kræve' at der rent statistik-mæssigt plejer at være luft, det ville sælge sejlsporten 1.000 gange bedre, end at se på ventende sejlere på land.
Sailing World News

Facts about 12 mR Worlds

RIP Lowell North

Yacht Racing Forum: Unprecedented turnout

Produktnyt

X-Yachts skal til at bygge motorbåde

Elmotoren er blevet voksen