Sailing Champions League: Tre danske teams kan nå cuttet

Related Articles: Kamp om Champions League-pladser i Palma de Mallorca

Intet er afgjort endnu, men efter tre dages sejlads til Sailing Champions League ved Palma, Mallorca ligger KDY SHARKS på en samlet anden plads. KALØVIG COBRAS lå længe med en god føring, men lørdagens eftermiddagssejladser rykkede en del rundt på rækkefølgen, og de endte dagen på en samlet femte plads.

KDY SHARKS ligger her søndag morgen på en andenpladsen kun med det tyske hold, Norddeutscher Regatta Verein lige foran, og kun få point adskiller holdene. Som stillingen er lige nu går KDY SHARKS videre til finalen, hvor top otte går videre. 

KALØVIG COBRAS har, efter at J/70-miljøet er vokset i Aarhus-bugten, fået sejlet rigtig meget hen over vinteren og i foråret. De ligger på en femte plads, og burde også kunne nå finalestævnet.
 
Selvom FREDERIKSHAVN SEAHAWKS startede stævnet med en førsteplads, så har de sidenhen ikke formået at holde konkurrenterne på afstand. Lige nu er den trofaste besætning fra Frederikhavn på en den altafgørende ottende plads, og har stadig en chance for at komme med i top 8, og dermed i finalen. Tænk hvis alle tre danske team skulle klare cuttet - det ville være i verdensklasse...

Se den seneste video fra stævnet her, hvor COBRAS skipper fortæller om stævnet.
 
Følg med LIVE via SAP her.
 Seneste nyheder
Kort Nyt

Spildevands-demonstration på Skovshoved Havn i dag

Kort Nyt

Vindskifte på vej til Oure

Kapsejlads

Yes - AFI 2Star BLIVER gennemført

Kort Nyt

DR3: Mere af den slags, tusind tak

Kapsejlads

World Sailing aflyser VM i ny OL-disciplin

Kort Nyt

Pandemien sender royal klub i økonomisk benlåsSailing World News


Udvalgte artikler *


Produktnyt