Sjælland Rundt: Nyt fra rygtebørsen

Related Articles: Mads 'One og Two' klar til Sjælland Rundt

Det er ofte at Sjælland Rundt har besøg af spændende både og sejlere, både danske og udenlandske. I år er ingen undtagelse, og rygterne svirrer. Lige nu er der ca. 100 både tilmeldt til en af årets store klassikere, Sjælland Rundt.

Superbåd sejler 4167 km for at deltage i Sjælland Rundt
Vertical Smile, en Swan 60, der ikke har været i Danmark før, har har meddelt sejladsledelsen, at de vil prøve at nå frem, så de kan deltage i Sjælland Rundt 2019. Båden skulle sejle fra Palma på Mallorca d 5. juni, så de har 22 dage til at nå frem.

Mads 1, Mads 2 og Hella i ’Gennemstegt’
Mads Christensen (blærerøven også kaldet Mads 2) deltager igen i år i sin Knierim 48 med sin gode ven Mads Christensen (Mads 1) fra OneSails. Rygtet vil vide, at et af besætningsmedlemmerne skulle blive Hella Joof. Hella har lige sejlet over Atlanten med Jesper Bank, og kan blive et stærkt kort om bord, om ikke andet til at løfte humøret og stemningen.
Båden hedder Ben Cotta, der på italiensk betyder gennemstegt. Navnet skyldes, at Mads 2 købte båden, efter at der havde været brand i den.

Ny hemmelig båd
Sofus Pedersen også fra OneSails skal sejle med Michael Møllmann på en helt ny båd. De har tidligere sejlet båden ’Hansen’, en X37, hvor de har vundet 2 x VM-sølv i IOC-klassen. Vi ville gerne skrive hvilken båd de skal sejle i, men det har vi ikke kunnet få oplyst, blot at det er en fuldblods racer.

Der er skippermøde torsdag d. 27. juni kl. 8:30 foran jollehuset for alle startende både. I år går første start kl. 10 og efterfølgende hvert 20. minut, indtil alle både er sendt afsted.
– Vi håber derved, at de fleste kan nå Odden, mens det er lyst, hvis ruten går bagbord om Sjælland. Ved at starte tidligt håber vi også at alle kan nå hjem til præmieuddelingen. Og i år har vi skifte det traditionelle glas ud med noget nyttigt, nemlig sejsinger fra det lokale sejlmagerfirma Sejlservice, fortæller stævneleder Michael Hansen fra Helsingør Sejlklub.

Læs mere på Sjælland Rundts hjemmeside her.Seneste nyheder
Kort Nyt

Spildevands-demonstration på Skovshoved Havn i dag

Kort Nyt

Vindskifte på vej til Oure

Kapsejlads

Yes - AFI 2Star BLIVER gennemført

Kort Nyt

DR3: Mere af den slags, tusind tak

Kapsejlads

World Sailing aflyser VM i ny OL-disciplin

Kort Nyt

Pandemien sender royal klub i økonomisk benlåsSailing World News


Udvalgte artikler *


Produktnyt