GB Easter regatta – i let luft

Fotogalleri: World Cuppen i Genoa var hele ugen op til- og i påsken ramt af ganske svag vind. Et højtryk som det vi har over Europa fortiden skaber normalt ikke meget vind, og det samme var gældende for Hellerup Runddel, som vandet ud for Hellerup havn kaldes i sejlerkredse.

Ikke desto mindre lykkedes det, ved det traditionsrige GB Easter Regatta, at få gennemført tre sejladser søndag, hvor 17 både - 10 x Melges24 og 7 x CB66’eren havde sat hinanden i stævne.

Det blev altså en meget stille og rolig start på sæsonen hvor baneleder Christian Lerche endnu en gang fik brug for ’Nissehuen’ – et signalflag som Lerche med sikkerhed ikke pakker FOR langt væk.

tal1

Chr. Lerche fik endnu en gang brug for at sætte talstander 1, et signal flag som Lerche er ganske fortrolig med ;-) - Her på standeren ud for Hellerup Sejlklub lørdag morgen. 


Resultaterne fra stævnet via linket her

Se fotogalleri fra Per Heegaard under artiklen 

easter

Top to i CB66 feltet: De tre til venstre med Lucas Lier i midten sluttede to'er sammen med sine to gaster, Anders Nørrelykke (tv) og Mikkel Nørrelykke (th) - og de tre i teamet til højre - vinder af CB66 feltet, i midten skipper Eigil Mølgaard med Simon Mørup Petersen (tv) - og Ulrik Andreasen yderst til højre. Foto: Per Heegaard

 Seneste nyheder

22 sømil uden støj og røg

Copenhagen Boatshow: Melder alt udsolgt


Sailing World News

Facts about 12 mR Worlds

RIP Lowell North

Yacht Racing Forum: Unprecedented turnout