Alt udsolgt til Steinfath-filmen Skagerak

Alle billetter er revet væk til premieren i Thisted på Casper Steinfath-filmen Skagerak.

Der er stor interesse for at være med til gallapremieren fredag 3. maj i Thisted på den nye dokumentarfilm om standup-padleren Casper Steinfaths vintertogt over Skagerrak sidste år.
- Jeg er stolt, ydmyg og skræmt på samme tid over, at billetterne til gallapremieren er udsolgt, siger Casper Steinfath

Cold Hawaii Surf & Film Festival må efter bare 14 dages billetsalg hænge de røde lamper foran biografen i Thisted. Gallapremieren på ‘Skagerak’, som filmen hedder, er totalt udsolgt.

- Vi ved godt, at Casper er populær i Thy, men det blæser mig bagover, at filmen er udsolgt på to uger. Det er fedt at mærke, at vi midt i en Netflix-tid stadig kan trække mennesker ind i den gode gamle biograf. Det fortæller os, at thyboerne også er stolte over bedriften og gerne vil vide mere om Casper og turen til Norge, siger Alicja Cupial, der står i spidsen for Cold Hawaii Surf & Film Festival, som ‘Skagerak’ er en del af.

Casper Steinfath padlede den 18. marts sidste år 147 kilometer fra Hirtshals til Kristianssand - en tur, der varede 18 timer og 26 minutter. Filmen følger Casper Steinfath helt tæt i tiden mellem det første, mislykkede forsøg på at krydse Skagerrak i 2017 og til det succesfulde togt sidste år.

- Jeg glæder mig til festen i Thisted, selvom det bliver en aften med store følelser, siger Casper Steinfath med udsigt til at skulle se filmen med familie, venner og resten af Thy.

Men selvom der er udsolgt til gallapremieren, er der flere muligheder for at se filmen, der er en ren nordjysk produktion - stort set finansieret af lokale privatpersoner, fonde og virksomheder i Nordjylland. 
Den er på plakaten i Kino 1-2-3 mandag 6. og tirsdag 7. maj, ligesom den bliver vist i Grand Teateret i København tirsdag 7. maj og i Øst for Paradis i Aarhus torsdag 9. Maj.Seneste nyheder

Cold Hawaii udvikler nyt event

Kapsejlads om en øde ø

Populært job besat i Korsør Lystbådehavn


Sailing World News